Κ. Καραβάτου: Διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης κι έχει πάρει μόνο 2 κιλά!

Η παρουσιάστρια του Alpha δεν κρύβει την χαρά της καθώς βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της… Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ΟΚ το μωρό που περιμένει είναι 17 εβδομάδων. Λίγο μετά το τέλος της καθημερινής της εκπομπής ο φακός του περιοδικού κατέγραψε την 37χρονη παρουσιάστρια στο πάρκινγκ του Studio Pro στην Παλλήνη.

Όπως βλέπεις και στην φωτογραφία η κοιλίτσα της είναι εμφανής αλλά η σιλουέτα της δεν φαίνεται ιδιαίτερα αλλαγμένη. “Η Κατερίνα δεν στερείται τίποτα, αλλά μέχρι στιγμής έχει πάρει μόνο 2 κιλά, περιέγραψε στο ΟΚ συνεργάτης της. “Πίνει πολύ γάλα και προτιμάει τα θαλασσινά που έχουν ακόρεστα λιπαρά, όπως ο σολωμός, ο γαύρος και η σαρδέλα. Έχει τις αναμενόμενες λιγούρες, κυρίως για γλυκά, με προτίμηση στα σιροπιαστά και συχνές αϋπνίες οπότε αποφεύγει τις νυχτερινές εξόδους. Πάντως, εμπιστεύεται απόλυτα τον γυναικολόγο της Μανώλη Καπετανάκη που συνάντησε για πρώτη φορά πριν από έξι χρόνιαμε αφορμή μια γυανικολογική επέμβασή της”.

Τις ημέρες του Πάσχα θα τις περάσει με τον σύντροφό της Κρατερό Κατσούλη, στη Χαλκιδική, στο χωριό Μεγάλη Παναγιά, όπου είναι και ο τόπος καταγωγής της.

Read More

And More