Μ. Χρουσαλά: “Κάποιοι φίλοι μου με πρόδωσαν!”

Για τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars”, τον σύζυγό της και τον πολυσυζητημένο γάμο της στο Island μίλησε η Μαριέττα Χρουσαλά.

Η νεαρή παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στο ρόλο της μοντέρνας νοικοκυράς και προσπαθεί να ενθουσιάσει τον σύζυγό της Λεό Πατίτσα μέσα από τις μαγειρικές της ικανότητες. Παρόλο που η ίδια έχει συναντήσει κάποιες δυσκολίες με την κατσαρόλα, δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει την προσπάθεια. “Ξεκίνησα να μαθαίνω να μαγειρεύω αφότου παντρευτήκαμε με τον Λέοντα, οπότε υπάρχουν πολλά φαγητά που τα κάνω για πρώτη φορά. Τότε απλά του λέω “Αγάπη μου, θέλω να δείξεις λίγη επιείκεια”. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι έχω έρωτα με τα βιβλία μαγειρικής. Τρελαίνομαι να βλέπω φωτογραφίες με φαγητά σε περιοδικά, μου αρέσει να διαβάζω συνταγές και ό,τι μου γυαλίσει επιχειρώ να το φτιάξω”, αποκάλυπτει σε συνέντευξή της στο “Down Town”.

Παράλληλα, η ίδια δηλώνει πολύ ερωτευμένη με τον Λέοντα Πατίτσα και εξομολογείται ότι δεν έχει σκεφτεί προς το παρόν να επιστρέψει στην τηλεόραση με δική της εκπομπή, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει δεχτεί καμιά πρόταση ακόμη.

Όσον αφορά το “Dancing with the stars”, η Μαριέττα λέει: “Όλοι μπήκαμε στο Dancing με στόχο να φθάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Η μόνη διαφορά είναι πως δεν θα κάνω τα πάντα για την πρώτη θέση” και πρόσθεσε πως από την πρώτη στιγμή είχε τη βοήθεια της οικογένειάς της, αλλά δεν πιστεύει πως η πεθερά της θα στείλει τόσα πολλά sms, όπως είχε πει.
Τέλος, μιλώντας για τον πολυσυζητημένο γάμο της στο Island, η ίδια αναφέρει: “Ο γάμος ήταν όπως τον είχαμε φανταστεί. Όσοι βρέθηκαν εκεί μου είπαν ότι δεν ήταν χλιδάτος. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους και πραγματικά δεν ξέρω από που προέκυψαν οι ανακρίβειες. Ούτε έχω πει, ούτε πρόκειται να πω πόσο κόστισε” και προσθέτει πως υπήρξαν δυο άνθρωποι από το κοντινό της περιβάλλον που την πρόδωσαν και την έκαναν να κλάψει. “Ήταν κάποιοι που νόμιζα ότι ήταν φίλοι μου αλλά τελικά δεν ήταν. Το κατάλαβα από την προδωσία. Εκμεταλλεύτηκαν τη σχέση μας και έδωσαν πληροφορίες για εμάς στα περιοδικά”.
Διάβασε περισσότερα στο “DownTown” που κυκλοφορεί!

Read More

And More