H Κ. Λέχου αποκαλύπτει το μυστικό που την έχει κρατήσει χρόνια δίπλα στο σύντροφό της!

Η Κατερίνα Λέχου που δεν διστάζει να δηλώσει πως, η οικογένεια δεν είναι η πρώτη της προτεραιότητα, σε συνέντευξη που έδωσε στο ”Glam”, μίλησε αρχικά, για τη συμμετοχή της στο ”Νησί”, την επιτυχία του και την συνεργασία της με το υπόλοιπο καστ.

”Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική. Αν και ακούγεται κοινότοπο να λέω ”τι ωραία που περάσαμε”, ήταν κάτι το μαγικό κι αυτό φάνηκε και στο αποτέλεσμα. Όλοι οι συνεργάτες ήταν ένας κι ένας. Για μένα ο ανθρώπινος παράγοντας πάντα έχει την πρώτη θέση σε όλα. Βεβαίως χρειάστηκαν και λεφτά. Χωρίς χρήματα και χωρίς δουλειά, άλλωστε, δεν μπορείς να πετύχεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Η τηλεόραση θέλει χρήματα για να γίνει καλή. Το ”Νησί” ήταν, για μένα, συνολική ηθική καταξίωση έπειτα από 22 χρόνια δουλειάς.”

Η Κατερίνα έχει δύο αδελφές, την Νέλλη και την Βασιλική, εκ των οποίων η μία έχει 5 παιδιά και η άλλη 3. Τι της λένε τα ανηψάκια της, όταν βλέπουν το ”Νησί”;

”Έχω 8 ανήψια από 6 έως 16 ετών. Η αλήθεια είναι ότι δεν το βλέπουν, γιατί ούτε η Νέλλη ούτε η Βασιλική έχουν τηλεόραση στο πσίτι τους… Κι όμως υπάρχουν και τέτοια σπίτια. Τα… υγιή σπίτια όταν έχουν παιδιά, δεν πρέπει να έχουν τηλεόραση, γιατί θα κολλήσει εκεί το παιδί και δυστυχώς, θα μάθει τον κόσμο από ένα ”κουτί” κι όχι, όπως θα έπρεπε κανονικά.”

Η ίδια έχει σκεφτεί την παρουσία ενός παιδιού στη ζωή της; ”Όχι. Πρώτον γιατί δεν έτυχε να έρθει την στιγμή, που ίσως ήταν πιο κατάλληλη. Μετά αρχίζει να γίνεται, όχι ακατάλληλη η εποχή, αλλά ξεπερνάς το όριο. Από την άλλη, δεν ανήκα ποτέ σε αυτή την κατηγορία των γυναικών. Νομίζω ότι, δεν ήθελα ποτέ ιδιαίτερα να κάνω οικογένεια και παιδιά, χωρίς να το αποκλείω όμως, γιατί αυτά απλά προκύπτουν.”

Επιπλέον, η Κατερίνα δήλωσε ότι βιώνει καθημερινά στην Αθήνα πολλή βία, καθώς και το συναίσθημα ότι την πνίγει το δίκιο. Τι την καταπιέζει; ”Τα πάντα. Το πώς οδηγούμε στο δρόμο. Το ότι σε σπρώχνουν και κανείς δεν λέει συγνώμη. Κι εγώ το κάνω ενδεχομένως. Η βία έχει πολλές μορφές και οι πιο πολλές είναι ύπουλες, δεν τις καταλαβαίνεις. Είσαι θυμωμένος και δεν καταλαβαίνεις γιατί… Θέλω να σκοτώσω όταν οδηγώ!”

Και οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της, δεν σταματούν εδώ… Αποκάλυψε ότι είναι ”μέγας ταβλαδόρος”, παίζει φανατικά τάβλι με τον σύντροφό της και μάλιστα, βάζει και στοιχήματα μαζί του. ”Συνήθως βάζω δουλειές… (γέλια) Δηλαδή χάρες… γιατί όταν βάζουμε λεφτά, εκείνος με κερδίζει πάντα, λες και το έχει βάλει σκοπό να μου πάρει το ”τάλιρο”. Έτσι λέμε, ότι όποιος χάσει θα μαγειρέψει, θα πλύνει κλπ.”

Η Κατερίνα είναι 3 χρόνια μαζί με τον Μάνο Στρατάκη και το γεγονός ότι έχουν διαχειριστεί ωραία τη σχέση τους, αναφορικά με την δημοσιότητα, οφείλεται στο ότι ο Μάνος είναι ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων και γειωμένος, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ποιο είναι αυτό όμως, που την έχει κρατήσει αυτά τα χρόνια, δίπλα του; ”Είναι παρών! Ξέρεις τι γίνεται με τις σχέσεις, υπάρχει μία απουσία. Νιώθεις ότι ο άλλος είναι εκεί, αλλά δεν είναι. Όταν λοιπόν, σου δίνει την αίσθηση κάποιος, ακόμα κι όταν δεν είναι μαζί σου, ότι είναι εκεί το μυαλό του, ε, αυτό είναι υπέρτατο.”

Διάβασε περισσότερα στο ”Glam” που κυκλοφορεί!

Read More

And More