Α. Ρέμος: Δεν τέθηκε ποτέ θέμα γάμου με την Ζέτα!

Μια κατάθεση ψυχής έκανε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε για πρώτη φορά τον απολογισμό του και αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη χρονιά της ζωής του.

“Έχω βιώσει πραγματικά τεράστια επιτυχία, αλλά και πολλές δύσκολες συγκυρίες με όσα συνέβησαν τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι κλείνοντας τα 40 μου θα βρεθώ αντιμέτωπος με τόσα άδιέξοδα, τόση λάσπη και ανθρώπινες απογοητεύσεις. Πραγματικά μου ήρθαν μαζεμένα τόσα προβλήματα τα οποία έπρεπε να διαχειριστώ”, δήλωσε σε συνέντευξή του στο “Εθνος”.
Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι οι δυσκολίες τον έκαναν να γίνει λίγο πιο σκληρός και να αναθεωρήσει και να καταλάβει ποιοι είναι οι πραγματικοί του φίλοι. “Είδα τον εαυτό μου να γίνεται πιο σκληρός, πιο καχύποπτος, πιο ευέξαπτος και μόλις το αντιλήφθηκα αποφάσισα να κάνω νέα αρχή… Έτσι, επέλεξα να έχω δίπλα μου μόνο όσους μου έδειξαν ανθρωπιά, τους υπόλοιπους τους ονόμασα “φίλους 180”: είναι η τιμή της φιάλης που θα πληρώνουν για να με βλέπουν αυτοί με τους οποίους επέλεξα να κόψω κάθε σχέση”, είπε και δήλωσε πως πραγματικούς του φίλους νιώθει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ενώ, με την Μαρινέλλα είναι πλέον σαν οικογένεια.
Μιλώντας για την Ζέτα Μακρυπούλια και το θέμα του γάμου που είχε προκύψει τα προηγούμενα χρόνια, ο γνωστάς τραγουδιστής δήλωσε: “Ο γάμος δεν με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση. Ακόμη και παλιά με την συντροφό μου, που ασχολούνταν μήνες με τον υποτιθέμενο γάμο δεν υπήρχε ψήγμα αλήθειας. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα ούτε από εμένα, ούτε από εκείνη”.
Τέλος, μιλώντας για την Υβόννη σημείωσε: “Μπήκε στη ζωή μου στη χειρότερή μου φάση. Η προηγούμενη μου σχέση δεν βίωσε σχεδόν καθόλου τις δυσκολίες που αντιμετώπιζα, δεν πέρασε καθόλου μαζί μου αυτά που πέρασα τον τελευταίο καιρό. Όλο το “πακέτο” δυστυχώς το έχει φάει η Υβόννη. Το ότι είναι διαρκώς δίπλα μου, μου δίνει δύναμη”.

Read More

And More