Ε. Φουρέιρα στην Τατιάνα: “Αυτήν την περίοδο είμαι πολύ ήρεμη και χαρούμενη!”

Στην εκπομπή της “Αξίζει να το ζεις!” και στην Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε σήμερα η Ελένη Φουρέιρα. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία που ξεκινά με τον Πάνο Κιάμο, στη συμμετοχή της στο “Just the 2 of us” και απάντησε στο αν είναι ερωτευμένη.

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση της καριέρας της και έχει δει τις μετοχές της να ανεβαίνουν κατακόρυφα. Ο περασμένος χειμώνας ήταν για την ίδια πολύ έντονος, καθώς συμμετείχε στο “Just the 2 of us” με τον Παναγιώτη Πετράκη, τραγουδούσε με την Νατάσα Θεωδορίδου, έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και τώρα ξεκίνησε τις εμφανίσεις της με τον Πάνο Κιάμο και τον Κώστα Μαρτάκη.
“Πολύς κόσμος με γνώρισε μέσα από το “Just”. Οι πιο μεγάλες ηλικίες που δεν θα δούνε Mad και video clip με έμαθαν μέσα από το παιχνίδι και γι’ αυτό δεν το μετανιώνω στιγμή που συμμετείχα”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Για τη συνεργασία της με τον Πάνο Κιάμο στο Posidonio, η ίδια ανέφερε:“Τελευταία φορά συνεργάστηκα με τον Πάνο Κιάμο πριν από 1,5 χρόνο, μόλις διαλύθηκα από το συγκρότημα και μου έχει μείνει έντονα”.
Τέλος, στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένη αυτήν την περίοδο, η νεαρή τραγουδίστρια είπε: “Είμαι πολύ ήρεμη και χαρούμενη αυτήν την περίοδο”.
Δες το απόσπασμα από την εκπομπή:

Read More

And More