Το Πάσχα της Μενεγάκη στην Πύλο με τον Ματέο και τα παιδιά της!

Στην Πύλο μαζί με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο και τα τρία παιδιά της πέρασε η Ελένη Μενεγάκη τις διακοπές του Πάσχα. Από την Μεγάλη Πέμπτη που τελείωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στο ξενοδοχείο Costa Navarino.

“Η 41χρονη παρουσιάστρια έμεινε σε μια από τις σουίτες του ξενοδοχείου, η οποία διέθετε και ιδιωτική πισίνα. Μπορεί να είχε μαζί της και μια κυρία η οποία τη βοηθούσε στη φροντίδα των παιδιών, αλλά η Ελένη ήταν συνέχεια μαζί με τα τρία παιδιά. Κάθε μεσημέρι, αλλά και κάθε βράδυ, έτρωγαν όλοι μαζί στο εστιατόριο του ξενοδοχείου”, αναφέρει στο People, άνθρωπος που τους είδε μαζί στην Πύλο.
Όσον αφορά, τη σχέση των παιδιών της με το σύντροφό της και οι συναντήσεις που συζητήθηκαν, η ίδια πηγή σημείωσε: “Από την πρώτη στιγμή που τους συναντούσες καταλάβαινες πόσο καλή σχέση έχουν τα παιδιά με τον Μάκη Παντζόπουλο. Τα πρόσεχε ιδιαίτερα, συζητούσε μαζί τους και με την Ελένη τα έβαζαν νωρίς για ύπνο και μετά έμεναν οι δυο τους μόνοι στη σουίτα και ηρεμούσαν μέχρι αργά το βράδυ”.
Εκτός από την ωραία Ελένη στο ίδιο ξενοδοχείο βρέθηκαν και πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν και ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού και τα παιδιά τους. Ιδίως τα κοριτσάκια του ζεύγους Κωστόπουλου έπαιζαν συνέχεια με την Λάουρα, την Βαλέρια και τον Άγγελο… Το βράδυ της Μ. Πέμπτης η Ελένη και ο Ματέο συναντήθηκαν με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ενώ την Κυριακή του Πάσχα η Τζένη Μπαλατσινού και η γνωστή παρουσιάστρια αντάλλαξαν ευχές, αναφέρει το δημοσίευμα.
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More