Μ. Στρατής: ”Νομίζω ότι θα ήμουν αστείος αν τραγουδούσα στα μπουζούκια!”

Ο νεαρός και ταλαντούχος τραγουδιστής, Μύρωνας Στρατής, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ΕΓΩ!”, μίλησε για την Μαίρη Συνατσάκη, τα μπουζούκια και τις κατακτήσεις του από την ημέρα που έγινε αναγνωρίσιμος.

Ο Μύρωνας μόλις τελείωσε το δίσκο του και δηλώνει σχετικά μ’ αυτό: ”Θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες. Έχω γράψει και τη μουσική και τους στίχους, σε δύο κομμάτια οι στίχοι είναι του Νίκου Μωραΐτη, ενώ σε ένα τραγούδι έχω γράψει τους στίχους μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη.”

Επιπλέον, ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν ξέρει τι είναι έντεχνο και τι εμπορικό. ”Κάνω πράγματα με τα οποία αισθάνομαι καλά. Με ενδιαφέρει η επικοινωνία με τον κόσμο. Με ενδιαφέρει να του αρέσει αυτό που κάνω και να χορεύει με τα τραγούδια μου”, είπε χαρακτηριστικά.

Παράγοντας τύχη
”Ήμουν πολύ τυχερός. Έχω πολλούς φίλους τραγουδοποιούς και τραγουδιστές που είναι πολύ πιο καλοί και ικανοί από εμένα και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί. Αυτό, φυσικά και είναι άδικο, αλλά όλη η ζωή είναι άδικη. Είναι ένας λόγος που βιώνω ενοχικά όλη αυτή την κατάσταση της επιτυχίας.”

Μπουζούκια
”Δεν νομίζω να το τολμήσω αυτό. Νομίζω ότι θα ήμουν αστείος. Δεν μου ταιριάζει. Εκτός του ότι φοβάμαι να μην χάσω την ταυτότητά μου, πρακτικά δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα. Μπορείς να κάνεις μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι σου.”

Ο ίδιος στον ρόλο του πατέρα
”Βέβαια κι έχω σκεφτεί τον εαυτό μου σαν πατέρα. Μικρός ήθελα να κάνω παιδί στα 23 μου – μάλλον επηρεασμένος από τους γονείς μου. Η ασφάλεια του σπιτιού και της οικογένειας μου αρέσει. Επιλέγω τη θαλπωρή.”

Ο λόγος που δεν μιλάει καθόλου για την Μαίρη Συνατσάκη
”Με τρομάζει πάρα πολύ όλο αυτό. Πιστεύω ότι, αν ανοίξω την πόρτα, θα περάσει μέσα το ποτάμι. Ακόμα δεν είμαι έτοιμος για να παίξω αυτό το ”παιχνίδι”. Γενικότερα, δεν μ’ αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Όταν είδα τον εαυτό μου σε περιοδικό, σοκαρίστηκα! Είναι κάτι που μου προκαλεί αμηχανία.”

Read More

And More