Ο παραμυθένιος γάμος του πρίγκιπα William με την Catherine! Δες φωτογραφίες

Όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης αντάλλαξαν ο πρίγκιπας William και η αγαπημένη του Kate Middleton, η οποία από εδώ και στο εξής θα ονομάζεται Catherine. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Westminster Abbey, με κουμπάρο τον Harry και περίπου 1.900 καλεσμένους.

Από νωρίς το πρωί υπήρχε έντονη κινητικότητα στην βρετανική πρωτεύουσα, καθώς το παλάτι επιθυμούσε να είναι όλα τέλεια. Έτσι, από τα ξημερώματα, τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια τόσο έξω από το χώρο της τελετής, όσο και στο ξενοδοχείο Goring, όπου έμεινε χθες το βράδυ η νύφη μαζί με την οικογένειά της.

Πριν την τελετή το ζευγάρι πήρε τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge και σύμφωνα με το βρετανικό πρωτόκολλο, όλα ήταν έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή. Η προσέλευση του κόσμου ήταν τεράστια και υπολογίζεται ότι περίπου 1 εκατομμύριο άνθρωποι βρέθηκαν στην πλατεία έξω από το παλάτι για να δουν τους νεόνυμφους.

Από τις 8:15 (ώρα Αγγλίας) άρχισαν να φθάνουν στο Westminster Abbey οι καλεσμένοι. Ανάμεσά τους ήταν ο αγαπημένος φίλος της βασιλικής οικογένειας σερ Elton John με τον σύντροφό του, αρχηγοί κρατών, μέλη βασιλικών οικογενειών, αλλά και η Victoria με τον David Beckham. Από την Ελλάδα, στο Λονδίνο βρέθηκε ο νονός του William τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, η Άννα-Μαρία, ο Παύλος με την Μαρί Σαντάλ, η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη κ.α.

Ο γαμπρός μαζί με τον κουμπάρο και αδελφό του Harry, έφυγε από το Clarence House με μια Bentley και έφθασε στο Westminster με δυο λεπτά καθυστέρηση. Ενώ, γύρω στις 10:30 έφθασε και η μητέρα της νύφης, Carole Middleton και ο αδελφός της James Middleton. Λίγο αργότερα πήγε η βασίλισα Ελισάβετ με total yellow εμφάνιση.

Όσο για την νύφη και το περιβόητο νυφικό, αξίζει να αναφέρουμε πως η εμφάνισή της ικονοποίησε όσους περίμεναν να την δουν με αγωνία. Το όνομα της σχεδιάστριας είχε κρατηθεί σαν επτασφράγιστο μυστικό, όπως και όλες οι λεπρομέρειες για την εμφάνιση της Catherine. H νύφη έφυγε από το ξενοδοχείο στις 11 παρά μαζί με τον πατέρα της Michael με μια Rolls Royce. Φορούσε ένα νυφικό από δαντέλα της σχεδιάστριας Sarah Burton του οίκου Αlexander McQueen. To μακιγιάζ της ήταν στα φυσικά της χρώματα, χωρίς υπερβολές και τα μαλλιά της σχημάτιζαν ελαφριές μπούκλες. Στο κεφάλι της φορούσε πέπλο και μια τριάρα του οίκου Cartier, κειμήλιο από το 1906.

Όταν η Δούκισσα έφθασε στο χώρο της τελετής ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ, ο William, ήταν αυτός που μολις την είδε της είπε: “αγάπη μου είσαι πολύ όμορφη”.
Η τελετή ξεκίνησε στην ώρα της και ο επίσκοπος του Λονδίνου ήταν αυτός που έδωσε στο ζευγάρι την ευχή του. Ενώ, ο γάμος είχε και τα απρόοπτά του, καθώς η βέρα που φόρεσε στο δεξί η Catherine, δυσκόλεψε λίγο το ζευγάρι.

Μετά το τέλος του γάμου, το ζευγάρι έφυγε με την άμαξα για το παλάτι, όπου λίγη ώρα αργότερα βγήκε στο μπαλκόνι με όλη τη βασιλική οικογένεια και έδωσε το πρώτο του φιλί. Μας άρεσε που αψήφισαν το πρωτόκολλο και έδωσαν και δεύτερο φιλί!

Πολύ νεανικός και ρομαντικός ήταν επίσης ο τρόπος που επέλεξαν να φύγουν για να να πάνε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση!

Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα…

ΔΕΣ ΕΔΩ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ TLIFE!

Δες το video:

Read More

And More