Α. Γκερέκου: Πρώτο Πάσχα χωρίς τον Τόλη!

Για πρώτη φορά φέτος η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της Μαρία, πέρασαν μακριά από τον σύζυγο και πατέρα, Τόλη Βοσκόπουλο, τις ημέρες του Πάσχα. Εδώ και πολλά χρόνια οι τρεις τους αγνάντευαν από το παράθυρο του διαμερίσματός τους και περίμεναν με ανυπομονησία τη στιγμή που θα πετούσαν τη στάμνα. Δεν περνούσε χρονιά, χωρίς να συμμετάσχουν στο έθιμο αυτό!

Μέχρι φέτος… που η Μαρία με την Άντζελα πέταξαν μόνες τους την στάμνα, ενώ λίγο αργότερα απολάμβαναν τη θέα από το παράθυρο μαζί με τους γονείς της δεύτερης. Έτσι, η εικόνα που είχαν συνηθήσει να βλέπουν οι Κερκυραίοι κάθε χρόνο με τον Τόλη, την Άντζελα και την μικρή Μαρία, στην Πρώτη Ανάσταση στο Λιστόν, θ’ αργήσουν να την ξαναδούν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ”Real Life”, ο Τόλης δεν κατάφερε να βρεθεί στην Κέρκυρα, γιατί η δημοσιογράφος Νίνα Βλάχου έχασε την αδερφή της, Λένα Παπαντωνίου, και ο Τόλης δεν θα μπορούσε να την αφήσει μόνη της αυτές τις δύσκολες στιγμές. Από την άλλη, η Άντζελα Γκερέκου είχε αρκετές κοινωνικές υποχρεώσεις στο νησί και δεν θα μπορούσε να μην το επισκεφθεί.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του ζευγαριού, οι δυο τους διανύουν μια αρκετά δύσκολη περίοδο στον γάμο τους, ύστερα από τις αποκαλύψεις για τις οφειλές του Τόλη στην εφορία, οι οποίες μάλιστα, ανάγκασαν και την Άντζελα να παραιτηθεί από υφυπουργός της Κυβέρνησης. Παρόλα αυτά υποστηρίζουν, ότι σύντομα θα ξαναβρούν τους ρυθμούς τους τους φυσιολογικούς τους ρυθμούς.

Διάβασε περισσότερα στη ”Real Life” που κυκλοφορεί!

Read More

And More