Η Δ. Βανδή τραγούδησε στο γάμο του Βουρλιώτη! Δες το video

Στο γαμήλιο γλέντι που έκαναν ο Νίκος Βουρλιώτης και η Όλγα Καρπαθάκη στο Κορωπί βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή, η οποία έδωσε τις ευχές της στους νεόνυμφους και τους αφιέρωσε το τραγούδι: “Ο, τι ονειρευόμουν στη ζωή μου”.

Κατά τη διάρκεια του γλεντιού, το ζευγάρι χόρεψε υπό στους ρυθμούς της Δέσποινας Βανδή, η οποία έδωσε τις ευχές της στους νεόνυμφους: “Τους εύχομαι τα καλύτερα. Να είναι ευτυχισμένοι, γεροί, και να αποκτήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια”, δήλωσε η τραγουδίστρια.
Το ζευγάρι σε δηλώσεις που έκανε στο STAR σημείωσε το εξής: “Έχουμε σκοπό να διασκεδάσουμε. Ήμασταν πολύ ζορισμένοι και πιεσμένοι και αγχωμένοι και οι δυο μας, όλο αυτό το διάστημα. Για μας είναι μια ευκαιρία να διασκεδάσουμε”.

Σύμφωνα με τους θαυμαστές της γνωστής τραγουδίστριας στο “Deva queen” αναφέρεται ότι η Δέσποινα ήταν πολύ χαλαρή και ήρεμη. Η ίδια μάλιστα, δεν θα εμφανιστεί τη νέα χειμερινή σεζόν σε κάποιο νυχτερινό κέντρο, γιατί θέλει να αφοσιωθεί στο μιούζικαλ που ετοιμάζει ο Αλέξανδρος Ρήγας και στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει Για την Δέσποινα είναι η δεύτερη φορά που θα κάνει απόπειρα να ασχοληθεί με την υποκριτική, αφού το πρώτο της ντεμπούτο το είχε κάνει πάλι με τον Αλέξανδρο Ρήγα στους “Δύο ξένους”.

Read More

And More