Ε. Κοκκίνου: Η κόντρα με τον πρώην σύζυγο για το παιδί!

Για τρίτη φορά θα έρθουν αντιμέτωποι στα δικαστήρια της Ευελπίδων η Έλλη Κοκκίνου και ο πρώην σύζυγός της Παναγιώτης Βασιλειάδης, καθώς ο γνωστός επιχειρηματίας δεν εγκαταλείπει την ιδέα να αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού τους.

Το πρώτο δικαστήριο, στο οποίο έγινε η συζήτηση για την επιμέλεια του 3χρονου Αλέξανδρου έγινε στις 21 Μαΐου του 2010, όπου πάρθηκε η πρώτη προσωρινή απόφαση. Η Έλλη είχε τότε στο πλευρό της την κουμπάρα της Τζένη Μπότση. Ενώ, στην επόμενη συνάντησή τους στο δικαστήριο, τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου, η διαμάχη μεταξύ του πρώην ζευγαριού ήταν εμφανής, παρόλο που οι δυο τους δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να καταλάβει το αγοράκι τους, ότι δεν έχουν καλές σχέσεις.
Η επιμέλεια του γιου τους, Αλέξανδρου, όμως, δεν είναι το μοναδικό πράγμα που φέρνει αντιμέτωπο το ζευγάρι. Μπορεί να έχουν ήδη συμπληρώσει ένα χρόνο επίσημα χωρισμένοι, μπορεί να έχουν καταθέσει από τον Απρίλιο του 2010 την αίτηση διαζυγίου τους, αλλά, όπως λέει στο People πηγή από το στενό τους περιβάλλον: “Δεν πρόκειται να εκδοθεί σύντομα το διαζύγιο, αφού δεν είναι συναινετικό. Και οι δυο τους ξέρουν ότι αυτή η κατάσταση μπορεί να κρατήσει μέχρι και τρία χρόνια, αφού ανάμεσα στον Παναγιώτη και στην Έλλη υπάρχουν και οικονομικές εκκρεμότητες, αυτό που λέμε μοίρασμα περιουσιακών στοιχείων”.
Η ίδια πηγή σημειώνει μάλιστα, ότι, οι δυο τους θα συναντηθούν κι άλλες φορές στα δικαστήρια προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Αυτό θα αποτελέσει άλλον ένα λόγο καθυστέρησης της έκδοσης του διαζυγίου τους και της επίσημης λύσης του γάμου τους. Η επόμενη συνάντησή τους στα δικαστήρια θα γίνει τον Οκτώβριο του 2011
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More