Σ. Ρουβάς: Οι φήμες υπάρχουν πάντα, η αλήθεια όμως είναι δική μας!

Ο Σάκης Ρουβάς σε συνέντεξη που έδωσε στο περιοδικό ”Down Town”, μίλησε για την οικονομική κρίση, τον γάμο, τις Ρουβίτσες, τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα και την περιβόητη εγκυμοσύνη της Κάτιας στην οποία αναφέρονται συχνά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Γάμος
”Ποτέ μου δεν πίστεψα ότι ο γάμος είναι απαραίτητο συστατικό μιας σχέσης. Η Κάτια είναι για μένα σύντροφος ζωής και έχουμε ήδη δημιουργήσει την οικογένειά μας. Δεν χρειαζόμαστε καμία τυπικότητα για να νιώσουμε μεταξύ μας πιο επίσημα ως ζευγάρι. Οι φήμες υπάρχουν πάντα, η αλήθεια όμως είναι δική μας, στη σχέση μας, στο σπίτι και στην οικογένειά μας.”

Εγκυμοσύνη Κάτιας
”Έχω πει πάρα πολλές φορές ότι θα θέλαμε πολλά παιδιά και ν’ αποκτήσουμε μαι μεγάλη, δεμένη οικογένεια. Το πότε είναι δευτερεύον. (Χαμογελάει αφοπλιστικά και αινιγματικά…)

Οικονομική κρίση
”… Δεν φοβάμαι γιατί ξέρω ότι η κρίση που διανύουμε είναι μέρος ενός φυσικού κύκλου, του οποίου την πορεία εμείς καθορίζουμε. Το θέμα είναι να βρούμε την αλήθεια μας, να αξιολογήσουμε ό,τι πραγματικά αξίζει και να βρούμε την δύναμη να βγούμε καθαροί, κι ας έχουμε λιγότερα.”

Για το κοινό και την πορεία του
”Ένα μέρος του κοινού μεγάλωσε μαζί μου και με συγκινεί που συναντώ ακόμα τα ίδια πρόσωπα μέσα στο χρόνο. Με συγκινεί όμως να βλέπω και τα παιδιά τους να γίνονται κι αυτά fans. Με την εξέλιξη της πορείας μου και τις επιλογές μου σίγουρα κέρδισα ή έχασα κάποιους. Νιώθω όμως γεμάτος κάνοντας πολλά και διαφορετικά πράγματα μαζί και δοκιμάζοντας καινούργια. Σίγουρα, η πορεία αυτή με έκανε πιο πλήρη: σε εμπειρίες, σε συναισθήματα… Ήθελα να μάθω, να προχωρήσω, να αλλάξω. Το πάθος του κοινού είναι για μένα ενέργεια. Με απογειώνει στιγμιαία.”

Επαγγελματικά σχέδια
”Θέλω πάντα να βάζω υψηλούς στόχους και να προσπαθώ να τους πετυχαίνω. Να αναμετρώμαι με τον εαυτό μου και να κατακτώ τις δικές μου απάτητες κορυφές. Να γίνομαι ένα όχημα θετικής ενέργειας που να αφήνει κάτι που να αξίζει για τους άλλους.”

Διάβασε περισσότερα στο ”Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More