Οι τελευταίες εξελίξεις για τον θάνατο της 15χρονης. Τι δήλωσε στην Τατιάνα ο δικηγόρος του 23χρονου

Ο θάνατος της 15χρονης Στέλλας ανήμερα του Πάσχα, λόγω μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ, έχει συγκλονίσει, όχι μόνο την πόλη του Ρεθύμνου, αλλά όλο το Πανελλήνιο. Ο θρήνος της οικογένειας δεν έχει τέλος, ενώ τα ερωτήματα γύρω από τον τρόπο που έφυγε από την ζωή πληθαίνουν συνεχώς. Κάθε μέρα έρχονται στο φως νέες πληροφορίες από την αστυνομία και την δημοσιογραφική έρευνα.

Στην εκπομπή ”Αξίζει να το ζεις” έχουν ήδη μιλήσει ο τραγικός πατέρας, Μανώλης Ακουμιακάκης, που λίγες μέρες μετά τον θάνατο της κόρης του, ξεσπά και την αποχαιρετά με τον δικό του τρόπο, ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Αργυρόπουλος και σήμερα ο δικηγόρος του 23χρονου, που φέρεται ότι προσπάθησε με τον 17χρονο φίλο του να βιάσει την 15χρονη, Γιώργος Στειακάκης. Σε κάθε περίπτωση πάντως, στις απολογίες των δύο νεαρών, υπάρχουν αντιφάσεις.

Η Στέλλα, το είχε σκάσει από το σπίτι της και μετά τις 24.00 μαζί με δύο φίλους της, επισκέφθηκε τρία μπαρ, που βρίσκονται στην πόλη του Ρεθύμνου. Στο πρώτο κάθησαν περίπου μισή ώρα, όπου και ήπιαν, στο δεύτερο που πήγαν δεν κατανάλωσαν αλκοόλ, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ έφυγαν περίπου 15 λεπτά μετά την άφιξή τους εκεί και τέλος, στο τρίτο μπαρ έφτασαν στις 2.00 και αποχώρησαν στις 3.20 το πρωί. Μάλιστα, οι κάμερες του ενός κλαμπ από εκείνα που επισκέφθηκαν, βοήθησαν πολύ στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Ο δικηγόρος του 23χρονου δήλωσε στην εκπομπή, αφού άκουσε τις δηλώσεις του αστυνομικού ότι ”οι νεαροί προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της Στέλλας, επειδή δεν κατάφεραν να την εξαναγκάσουν σε συνουσία”: ”Απορώ. Έχω διαβάσει την δικογραφία κι ελπίζω να την έχει διαβάσει και ο αστυνομικός διευθυντής για να λέει κάτι τέτοιο. Διότι αυτό δεν υπάρχει πουθενά. Δεν υπήρξε καμία αναφορά σ’ ερωτική πράξη, πέραν του ότι ο ανήλικος νεαρός λέει ”φιληθήκαμε με τη Στέλλα”. Αυτό που σας λέω, είναι αυτό που υπάρχει στην δικογραφία… Είναι δυνατόν η αστυνομία να προσανατολίζει προς αυτή την κατεύθυνση τις ευθύνες; Ή να λένε γιατί δεν ανέφεραν στο νοσοκομείο το πόσο πολύ είχε πιει;

Δηλαδή, σαν να λέει ότι φταίνε τα παιδιά επειδή ήπιε η κοπέλα… Δηλαδή αυτοί που πήγαν να ασελγήσουν κάθονταν μετά και της κρατούσαν το χέρι στο νοσοκομείο μέχρι που ήρθαν οι γονείς; Αυτοί ήταν οι εγκληματίες; Θα κάθονταν δίπλα στο θύμα τους και θα του κρατούσαν το χέρι και θα φώναζαν τις νοσοκόμες να της αλλάξουν τον ορό γιατί τελειώνει; Αυτοί είναι οι κακοποιοί; Και βγαίνει και η αστυνομία και στέλνει αυτό το μήνυμα στην κοινωνία, ότι οι φίλοι σας είναι οι υποψήφιοι δολοφόνοι σας;… ”

Δες το βίντεο με τα λόγια του δικηγόρου:

Read More

And More