Ε. Μενεγάκη: Εντυπωσιακή και fit όσο ποτέ!

Η Ελένη Μενεγάκη, διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, κάτι που φαίνεται ζωγραφισμένο και στο πρόσωπό της, που είναι ο καθρέφτης της ψυχής.

Εντυπωσιακή, λαμπερή κι ευδιάθετη όσο ποτέ, η γνωστή παρουσιάστρια είναι τον τελευταίο χρόνο φανερά ανανεωμένη τόσο ψυχολογικά όσο και οπτικά.

Στην καλή ψυχολογική διάθεση έχει συμβάλλει η οικογένειά της, η 16χρονη αγάπη του κόσμου και φυσικά… ο έρωτας, ενώ στην εξωτερική εμφάνιση, η αυστηρή πειθαρχεία και ο προγραμματισμός.

Αν κάποιος, σύμφωνα με το περιοδικό ”ΕΓΩ!”, έκανε ένα crash test ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη της φετινής σεζόν κι εκείνη της περσινής, θα νόμιζε ότι πρόκειται για δύο διαφορετικές γυναίκες, για πολλούς λόγους!

Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, λοιπόν, αυτό το διάστημα είναι 54 κιλά. Σ’ αυτό την έχει βοηθήσει πολύ η αγάπη της για το περπάτημα – είναι γνωστό ότι δεν είναι οπαδός της γυμναστικής – το οποίο κάνει με μεγάλη χαρά.

Επιπλέον, οι διατροφικές της συνήθειες, έχουν αλλάξει, παρόλο που συχνά την παρατηρούμε να τσιμπολογάει από τις νοστιμι΄ςε του μάγειρα που εργάζεται στην εκπομπή ”Καφές με την Ελένη”.

Και δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το αν προσέχει την διατροφή της – ποτέ κουραστικές δίαιτες!

H υγιεινή διατροφή της, λοιπόν, περιλαμβάνει: Άφθονο νερό, λαχανικά, φρούτα και πολύ sea food.

Διάβασε περισσότερα στο ”ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More