Τα 10 πιο πλούσια μοντέλα! Δες φωτό!

Η κρίση όχι μόνο δεν έχει αγγίξει τα μοντέλα αλλά τα 10 πιο “ακριβά” από αυτά είδαν τα εισοδήματά τους να αυξάνονται κατά 30% πέρυσι σύμφωνα με το Forbes.

Τα δέκα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα έβγαλαν συνολικά 112 εκατομμύρια δολάρια, με το νο1 να είναι η Ζιζέλ, η δεύτερη πιο πλούσια η Χάιντι Κλουμ και η τρίτη η Κέιτ Μος. Για την ακρίβεια, η βραζιλιάνα Ζιζέλ έβγαλε 45 εκατομμύρια δολάρια καθώς “πουλάει” τρελά στην αγορά και έχει επεκταθεί και στις επιχειρήσεις.

Στη θέση νο2 η Χάιντι Κλουμ η οποία έχει επίσης επεκταθεί στις επιχειρήσεις. Φέτος έκλεισε την 13χρονη καριέρα της στη Victoria’s Secret αλλά εξακολουθεί να εργάζεται για την τηλεόραση και φυσικά στην πασαρέλα.

Η Κέιτ Μος έβγαλε 13,5 εκ. δολάρια πράγμα που οφείλεται σε καλή συμφωνιά που έκλεισε με το TopShop της Βρετανίας. Πέρυσι συνεργάστηκε σε διάφορα projects με Dior, Vogue Eyewear, Longchamp και YSL.

Οκτώ εκατομμύρια δολάρια έβγαλε η Adriana Lima που είναι η “αιχμή του δόρατος” στις καμπάνιες της Victoria’s Secret σε επιδείξεις και καταλόγους. Η βραζιλιάνα Λίμα είναι παντρεμένη με τον μπαστκεμπολίστα Μάρκο Γιάριτς.

Πέντε εκατομμύρια έβγαλε πέρυσι η Αλεσάντρα Αμπρόζιο, επίσης βραζιλιάνα και επίσης μέσω κυρίως της συνεργασίας της με τη Victoria’s Secret. H Αλεσάντρα συνεργάζεται με τους οίκους Dolce & Gabbana και Moschino.




Δες τα υπόλοιπα στο newsit με ένα κλικ εδώ!


Read More

And More