Το τροχαίο ατύχημα του David Beckham!

Μεγάλη λαχτάρα πέρασε η οικογένεια Beckham, που πριν λίγες μέρες είχε βρεθεί στο βασιλικό γάμο του William και της Catherine, καθώς ο David είχε ένα τροχαίο ατύχημα το πρωί της Παρασκευής.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής που οδηγούσε το πολυτελές αυτοκίνητό του, συγκρούστηκε με το πίσω μέρος ενός οχήματος, που είχε πάθει βλάβει και είχε σταματήσει στον αυτοκινητόδρομο. Το ατύχημα έγινε το πρωί της Παρασκευής την ώρα που ο Beckham πήγαινε για προπόνηση στο Home Depot Center.
Ευτυχώς ο γνωστός ποδοσφαιριστής δεν χτύπησε και δεν χρειάστηκε να νοσηλευθεί. Όσο για τον οδηγό του άλλο οχήματος, αναφέρεται πως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, καθώς είχε κάποιες μικρές εκδορές.
Σύμφωνα με δημοσίεμα της “Daily Mail”ο Beckham ήταν στο αυτοκίνητο με τον γιο του Brooklyn, ο οποίος είναι επίσης καλά. “Η σύγκρουση προκλήθηκε όταν ο γνωστός ποδοσφαιριστής έπεσε με την μαύρη Cadillac στο πίσω μέρος ενός Mitsubishi, που είχε σταματήσει πάνω στο δρόμο, λόγω βλάβης. Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου είχε μικρές ενοχλήσεις στον αυχένα και οδηγήθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Ο Βeckham ήταν καλά και δεν χρειάστηκε να νοσηλευθεί ή να συλληφθεί για το τρακάρισμα”, ανέφερε ο εκπρόσωπος της CHP.

Read More

And More