Ν. Καλογρίδη: “Θα έβαζα και τρίτο και τέταρτο στεφάνι!”

Η σέξι ηθοποιός που αποχώρησε χθες από το “Dancing With The Stars 2”, Νατάσσα Καλογρίδη μιλάει στη “Real Life” σε συνέντευξη που δίνει στη Χριστίνα Ζάχου για το διαζύγιο της, τη μητρότητα και για το ενδεχόμενο να βάλει τρίτο και τέταρτο στεφάνι!

Η Νατάσσα μίλησε για τον Γιάννη Λάτσιο: “Θεωρώ πως είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Έχει μια έμφυτη ευγένεια, είναι πολύ δοτικός, έχει φοβερή αίσθηση χιούμορ και αυτοσαρκάζεται” ενώ για ενδεχόμενη συνεργασία τους λέει ¨Δεν κάνω σενάρια. Προτιμώ πρώτα να δημιουργούνται τα σενάρια και μετά να μπαίνω σε αυτά, γιατί έτσι έχουν μεγαλύτερη έκπληξη τα πράγματα.¨

Για τον έρωτα και την αγάπη είπε ¨Αγαπάω και ερωτεύομαι δυνατά, όποτε σαν δυναμική έχω την ίδια φόρα. Μου έχουν συμβεί και τα δύο.¨ ενώ για τη δήλωση της σχετικά με το ότι ο έρωτας δεν έχει φύλο είπε “Αν ο ερωτισμός δεν υπάρχει και δεν ρέει στην ατμόσφαιρα τότε τα πράγματα γίνονται στεγνά. Κι εμένα τα στεγνά και τα ξερά δεν μου αρέσουν! Αυτή είναι η άποψη μου και φυσικά η πρόθεση μου δεν ήταν να προκαλέσω.” Αυτή τη στιγμή δεν είναι ερωτευμένη.

Ο γάμος της διήρκεσε μόλις 5 μήνες και σχολιάζει “Δεν ξέρω αν ήταν ασυμφωνία χαρακτήρων ή αν τελείωσε ο έρωτας! Το θέμα είναι πως οδηγήθηκε εκεί η κατάσταση. Τελείωσε η συγκεκριμένη version της σχέσης μας. Μ’ αυτό τον άνθρωπο έχω ακόμα επαφή και ψιλομιλάμε.”

Φυσικά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ένος δεύτερου, τρίτου ή τέταρτου γάμου! “Θα έβαζα και τρίτο και τέταρτο (στεφάνι) … Αμέ! Σιγά τώρα! Τα πράγματα πρέπει να τα ζεις όπως σου έρχονται αλλιώς χάνεις το παιχνίδι”

Για τον τίτλο της ως fashion icon λέει “Γουστάρω πολύ ό,τι έχει να κάνει με το ντύσιμο, μου αρέσει η ωραία εικόνα και φυσικά η εικόνα είναι κάτι δυανατό. Την αισθητική την έχω σε όλες τις πτυχές της ζωής μου και όχι μόνο στο ντύσιμο
Τέλος για τις πλαστικές επεμβάσεις λέει: “Δεν ξέρω και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογούμαστε για ό, τι κάνουμε.Ο καθένας κάνει αυτό που αισθάνεται αλλά δεν ξέρω γιατί το κάνουν ούτε ξέρω αν θα το έλεγα!”

Read More

And More