T. Σαμαράς στην Τατιάνα: Δεν έχω πάρει απολυτήριο Λυκείου! Χρωστάω την ”Αγωγή του πολίτη!”

Ο αγαπητός στο ευρύ κοινό, κορυφαίος hair stylist της Ελλάδας και με πολύ καλές επιδόσεις στο ”Dancing with the stars”, Τρύφωνας Σαμαράς, σημερινός καλεσμένος στην εκπομπή ”Αξίζει αν το ζεις”, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τον πατέρα και τον αδερφό του, την μεγάλη αδυναμία που είχε στην μητέρα του και φυσικά… το ”Dancing”!

Γεννημένος στην Αθήνα, δεν έκανε παρέα με τα παιδιά της ηλικίας του, είχε ιδιαίτερη αδυναμία, όμως, στις θείες και τις ξαδέλφες του, οι οποίες έγιναν τα πρώτα του μοντέλα, μιας και από πολύ μικρός του άρεσε να παίζει με σεσουάρ. Παρόλα αυτά πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι ν’ αποφασίσει να παρακολουθήσει μαθήματα κομμωτικής, κάτι που έκανε αργότερα, για χάρη της μητέρας του.

Οι γονείς του
”Οι γονείς μου έμεναν δίπλα δίπλα. Γνωριστήκανε κι ερωτευτήκανε… Η μαμά μου ήταν 19 ετών, ο μπαμπάς μου λίγο πιο μεγάλος, 27, παντρευτήκανε… Ο μπαμπάς μου ήταν εργολάβος οικοδομών και η μαμά είχε τελειώσει κομμωτική, αλλά κούρευε μόνο εμάς και το σόι. Δεν το εξασκούσε…”

Παιδικά χρόνια
”Ήταν πολύ γλυκά. Ήμουν ζιζάνιο. Μεγάλωσα στον Άγιο Δημήτριο, στο Μπραχάμι. Εκεί πήγα Δημοτικό, γυμνάσιο στη Νέα Σμύρνη… Πήγα και δυο χρόνια στρατό – εκεί δεν θες να ξέρεις τι έκανα! (γέλια) Ήμουν λουφαδόρος! Ειδικά όταν πήγα στον Έβρο… έλεγα ”Παναγία μου, που μ’ έστειλαν;” Μετά όμως, μου καλάρεσε και δεν ήθελα να φύγω! Είχα συνηθήσει πια, είχα κάνει γνωριμίες, παρέες. Ήμουν γενικά πολύ κοινωνικός και μ’ αγαπούσαν. Τότε είχα αρχίσει και κούρευα, έκανα και τα πρώτα μου κουρέματα εκεί.”

Πόσες φορές έχει μείνει στο σχολείο;
”Μία φορά στην τρίτη Γυμνασίου και μία στην δευτέρα Λυκείου. Ήμουν λίγο κουμπούρας στα μαθηματικά, είχα 13… Γενικά δεν… Πάντα στα διαγωνίσματα στο τέλος, πέρναγα, γιατί έκανα σκονάκια. Σ’ όποιο δεν είχα κάνει σκονάκι δεν πέρναγα. (γέλια). Θα σου αποκαλύψω ότι, το απολυτήριο του Λυκείου δεν το έχω πάρει, γιατί χρωστάω ένα μάθημα. Την αγωγή του πολίτη…Κομμωτής τελείωσα στα 17 μου, μαζί, όταν πήγαινα σχολείο. Αλλά δεν το πήρα κι εκεί το απολυτήριο, γιατί (γέλια) αισθανόμουν ότι τα ξέρω…”

Αγαπημένα του παιχνίδια
”Δεν έκανα πολύ παρέα με τον μπαμπά μου. Δεν παίζαμε ούτε ηλεκτρονικά ούτε βλέπαμε ποδοσφαιρο. Όχι καλέ… Ποια ποδόσφαιρα; Εγώ… κουτσό, σκοινάκι και τέτοια… (γέλια) Χτένιζα κούκλες, ήταν η αδυναμία μου. Σ’ όποιο σπίτι και να πήγαινα και υπήρχε κοριτσάκι με κούκλα, εγώ πήγαινα στην κούκλα. Τους έβαζα ρουχαλάκια, τις έπλενα, τις κούρευα… Ή έβλεπα κάτι ωραία κοσμήματα της θείας μου της Νίκης και τα θαύμαζα… κρυφά…”

Δες το βίντεο:

Read More

And More