Ε. Φουρέιρα: Είμαι ψωνάρα στο stage, αλλά το Ελενάκι που κάνεις ό,τι θες, όταν τα φώτα σβήνουν!

Η Ελένη Φουρέιρα αποκαλύπτει πως όταν ήταν μικρή προσπαθούσε συνέχεια να αποσπά την προσοχή των γονιών της και να τους δείξει ότι έχει ταλέντο, ενώ στην συνέχεια αναφέρεται στο γεγονός ότι, ήταν από τα κορίτσια που έκαναν πολλά όνειρα, αλλά τότε, δεν είχε την δυνατότητα να τα πραγματοποιήσει.

Στα 12 της, με βάση όσα δήλωσε στο περιοδικό ”Big Fish”, μοίραζε διαφημιστικά φυλλάδια στους δρόμους, ενώ αργότερα δούλεψε ως γκαρσόνα, υπάλληλος σε σουβλατζίδικο, πωλήτρια σε καταστήματα ρούχων, μπαργούμαν. ”Καμία δουλειά δεν είναι δύσκολη, αρκεί να ξέρεις να την κάνεις. Όλα συνηθίζονται. Κι αν είναι ανάγκη, όλα τα κάνεις… Ήξερα ότι δεν θα μείνω σερβιτόρα. Πίστευα ότι θα κάνω μεγαλύτερα πράγματα. Ξυπνούσα, κοιμόμουν, σκεφτόμουν αυτό. Κι ακόμα το πιστεύω. Ξέρω ότι θα επιβιώνω και θα κάνω καλύτερα πράγματα. Δεν εννοώ ότι θα γίνω η μεγάλη σταρ. Εκείνο που μ’ ενδιαφέρει είναι να μην μένω στάσιμη”, είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Η σχέση της με την θρησκεία
”Κάνω συνέχεια τον σταυρό μου, όταν λέω κάτι για το μέλλον μου. Με μεγάλωσαν να πιστεύω. Είμαι χριστιανή ορθόδοξη, έχω βαφτίσει ένα παιδί και νομίζω πως είναι πολύ ωραίο να γίνεσαι πνευματική μητέρα. Νομίζω ότι η θρησκεία μας, μας δείχνει το καλό. Γιατί να μην πιστεύεις σε κάτι που σου δείχνει το καλό;”

Οι φωτογραφίες της, που πρωτοκυκλοφόρησαν όταν έγινε αναγνωρίσημη σε σύγκριση με τις σημερινές
”Ίσως με αδικούν αυτές οι φωτογραφίες αλλά εγώ με βλέπω όμορφη. Και ύστερα από 10 χρόνια αν δω τις σημερινές φωτογραφίες μου, μπορεί να πω: ”Χριστέ μου, πώς ήμουν έτσι;” .”

Επιπλέον, παραδέχεται πως είναι ”μεγάλη ψωνάρα” όταν βρίσκεται πάνω στο stage, αλλά ”το Ελενάκι που το κάνεις ό,τι θες”, όταν τα εκτυφλωτικά φώτα σβήνουν και δηλώνει με περίσσια ευγνωμοσύνη, πως έχει περάσει πολύ δύσκολα χρόνια για να μπορεί να παραπονιέται τώρα.

Στεναχωριέται για τους γονείς της
”Με στεναχωρεί το ότι ο μπαμπάς μου είναι άνεργος έναν χρόνο τώρα και τ’ ότι η μητέρα μου δεν έχει έχει δουλειά. Και είναι πολύ κρίμα γιατί είναι άνθρωποι που έχουν μάθει να δουλεύουν. Και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς δουλειά.”

Σχετικά με το θέμα της καταγωγής της δηλώνει πως ”προτιμά να το αφήνει να αιωρείται” και για την καθημερινότητά της αναφέρει, πως το πρωί ξυπνά το αργότερο στις 11, αφού αν δεν δει το φως της ημέρας τρελαίνεται, λατρεύει να κάνει δουλειές στο σπίτι μα πάνω από όλα να μαγειρεύει.

Read More

And More