H πανέμορφη Δ. Νομικού παρουσιάστρια στα βραβεία “Γυναίκες της χρονιάς”! Το TLIFE ήταν εκεί

Σε μια glamorous βραδιά με πολλές λαμπερές παρουσίες πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία “Γυναίκες της χρονιάς” στο Αθηνών Αρένα. Το TLIFE βρέθηκε εκεί για να σου μεταδόσει την ατμόσφαιρα.

Η Δούκισσα Νομικού ανέβηκε στη σκηνή με πέντε διακεκριμένους άντρες από το χώρο της ελληνικής showbiz και παρουσίασαν μαζί τη βραδιά. Στο πλευρό της βρέθηκε ο καλός της φίλος Γιώργος Καπουτζίδης, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και ο Χάρης Χριστόπουλος.

Η οικοδέσποινα υποδέχθηκε μια μια τις γυναίκες που ξεχώρισαν στον τομέα τους και αναδείχθηκαν από τους αναγνώστες του περιοδικού “Life & Style” ως οι καλύτερες της χρονιάς. Ανάμεσα τους ήταν η Ελένη Μενεγάκη που πήρε το βραβείο “καλύτερου τηλεοπτικού προσώπου” από τα χέρια του Κώστα Βουτσά, αλλά και η Μαίρη Κατράτζου που βραβεύτηκε ως “διεθνής Ελληνίδα”.

Ακόμη, η Μαίρη Συνατσάκη πήρε το βραβείο της πρωτοεμφανιζόμενης, ενώ ξεχωριστή διάκριση πήρε και η Μέρω Κεσεσιόγλου για την κοινωνική προσφορά της.

Οι διοργανωτές επέλεξαν να κάνουν μια βραδιά όμορφη και εντυπωσιακή, προσαρμοσμένη μεν στα δεδομένα της εποχής, αλλά και με τον απαιτούμενο σεβασμό στις γυναίκες που θα βραβευτούν για την προσφορά τους.
Η βραδιά μαγνητοσκοπήθηκε και θα μεταδοθεί μέσα από τη συχνότητα του Star.

Δες το video:

Read More

And More