Πανικός στις Κάννες με το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το τροχαίο της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Το ντοκιμαντέρ του Βρετανού ηθοποιού Κηθ Άλεν παρουσιάζει αποδείξεις όπως ισχυρίζεται ότι ο θάνατος της πριγκίπισσας μαζί με τον σύντροφό της Ντόντι Αλ Φαγέντ στο Παρίσι, δεν ήταν ατύχημα.

Η Νταϊάνα είχε γράψει ένα γράμμα στο οποίο ανέφερε ότι η βασιλική οικογένεια σχεδίαζε ένα “ατύχημα” με το αυτοκίνητο για να ανοίξει ο δρόμος ώστε να παντρευτεί ξανά ο Κάρολος. Η επιστολή είχε γραφτεί τον Οκτώβριο του 1996 μετά το διαζύγιό της με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου.
Ένα χρόνο μετά, τον Αύγουστο του 1997 βρισκόταν νεκρή σε τροχαίο σε τούνελ του Παρισιού μαζί με τον σύντροφό της Ντόντι Αλ Φαγέντ, γιο του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ τότε ιδιοκτήτη του γνωστού πολυκαταστήματος Harrods. Οι έρευνες έδειξαν ότι ο οδηγός τους είχε κάνει κατάχρηση αλκοόλ.
O Άλεν παρουσιάζει επίσης μαυρόασπρη φωτογραφία που τραβήχτηκε από παπαράτσι μετά το τροχαίο και αναφέρει ότι η Νταϊάνα δεν δείχνει ετοιμοθάνατη, υπονοώντας ίσως ότι ο θάνατος δεν επήλθε από το τροχαίο.
Η κριτική που δέχτηκε ο Άλεν στις Κάννες αφορούσε κυρίως τη χρηματοδότηση του ντοκιμαντέρ, την οποιά ανέλαβε ο πατέρας του Ντόντι.
Ο Μοχάμεντ αλ Φαγέντ υποστήριξε από την πρώτη στιγμή ότι επρόκειτο για δολοφονία γιατί το Παλάτι δεν μπορούσε να “αντέξει” το γεγονός ότι η Νταϊάνα θα έφερνε στον κόσμο το παιδί του Ντόντι Αλ Φαγέντ και οι πρίγκιπες θα είχαν αδελφό έναν μουσουλμάνο.

Read More

And More