Β. Λασκαράκη: “Θα γίνω καλή μαμά!’

Για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, το ενδεχόμενο του γάμου και της εγκυμοσύνης, μίλησε η Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός από την “Πολυκατοικία” αποκάλυψε πως αν και δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της ο γάμος, ωστόσο κάποια στιγμή θέλει να κάνει οικογένεια και παιδί.

Η ίδια σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Σκάι Life” αναφέρθηκε στη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή και σύντροφό της ΓιάννηΤσιμιτσέλη. “Είμαστε μαζί, είμαστε μια χαρά, και όλα τ’ άλλα θα έρθουν στην ώρα τους”, είπε χαρακτηριστικά.
Στην ερώτηση αν ο γάμος και η μητρότητα είναι στα άμεσα σχέδια της, η Βάσω Λασκαράκη σημείωσε: “Σίγουρα είναι μεγάλη ευθύνη. Πιστεύω ότι θα είμαι καλή μαμά”.
Η ηθοποιός, πάντως δήλωνει πολύ ερωτευμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και σίγουρα βρίσκεται σε μια πολύ καλή περίοδο της ζωής της. Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγο καιρό είχε αναφέρει πως δεν την ενοχλεί τίποτα στον Γιάννη και ότι δεν θέλει να αλλάξει κάτι. “Αν υπήρχε οτιδήποτε που να με χαλούσε δεν θα είχαμε ακόμα σχέση”, είχε δηλώσει.

Read More

And More