To TLIFE υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο την ελληνική αποστολή της eurovision! Δες φωτογραφίες!

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος έφθασε σήμερα το απόγευμα η ελληνική αποστολή της Eurovisiοn από το Ντίσελντορφ. Μετά από μια πολύ κουραστική προσπάθεια η οποία ξεκίνησε στις αρχές Μαϊου, ο Λούκας Γιώρκας, ο Stereo Mike και όλη η ομάδα που βοήθησε στο στήσιμο της αποστολής επέστρεψε στην Ελλάδα με την επιτυχία στις αποσκευές της!

‘Ολα τα μέλη της αποστολής αν και κουρασμένα, έδωσαν αυτόγραφα στις μικρές θαυμάστριες που τους υποδέχτηκαν και ευχαρίστησαν την Ελλάδα για την θετική ενέργεια που τους έστειλε. Ο Λούκας αλλά και όλοι οι υπόλοιποι δεν έκρυψαν τη χαρά και την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα!

“Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι γιατί καταφέραμε πολλά πράγματα σαν ομάδα, με κορύφωση την 7η θέση στη Eurovision. Είναι μια ομαδική δουλειά η οποία έφερε καρπούς και μας ένωσε ακόμα πιο πολύ”, είπε ο Λούκας Γιώρκας φθάνοντας στην Ελλάδα.

Ο ίδιος πρόσθεσε: “Σημασία έχει η διαδρομή. Η 7η θέση είναι κατόρθωμα για μας. Το μόνο που θέλαμε ήταν να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στη σκηνή. Το αποτέλεσμα δεν μας στεναχωρεί. Δώσαμε την ψυχή μας”.
Ακόμη, για τη στιγμή που βούρκωσε στη σκηνή, ο Λούκας ανέφερε: “Έκλαψα γιατί ήταν μια στιγμή στην οποία είχα τόση ένταση, που νόμιζα ότι ήταν μια συγκλονιστική στιγμή για ‘μένα και δεν κατάφερα να συγκρατηθώ”

Βέβαια ο Stereo Mike είχε δηλώσει νωρίτερα ότι θα έπρεπε να τους είχαν πιστέψει όλοι οι Έλληνες και όχι λίγοι και ότι θα έπρεπε να μη δίνουν τόση σημασία στα προγνωστικά…

Read More

And More