H γυναικάρα με τα κόκκινα επιστρέφει στην πατρίδα της!

Από τότε που την ανακάλυψε στα 14 της μάνατζερ μοντέλων, η Kate Moss εγκατέλειψε την γενέτειρά της, το Croydon, και την άφησε για χρόνια πίσω της. Το διάσημο μοντέλο, όμως, αποφάσισε να επιστρέψει στις ρίζες του… με αφορμή τα γυρίσματα τηλεοπτικής διαφήμισης γνωστής σειράς καλλυντικών, που θα πραγματοποιηθούν στην οροφή του εμπορικού κέντρου Whitgif.

Η 37χρονη Kate ταξίδεψε αεροπορικώς, με προορισμό το δυτικό προάστιο του Λονδίνου, και ο φακός της Daily Mail, την απαθανάτισε πιο λαμπερή από ποτέ, καθώς ήταν σε εξέλιξη τα γυρίσματα για την διαφημιστική καμπάνια. Και ναι… το διάσημο μοντέλο δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την πόλη στην οποία κατοικεί τα τελευταία χρόνια, απλά αυτά είναι πλάνα από το σχετικό σποτ.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αφενός, ήταν μεγάλα τα μέτρα ασφαλείας σε όλο το κτίριο και κυρίως στον χώρο όπου βρισκόταν η Kate, καθώς οι θαυμαστές της είχαν κατακλύσει την οροφή και αφετέρου, το καλοπληρωμένο μοντέλο ξέκλεψε χρόνο για να απολαύσει ένα ποτηράκι λευκό κρασί κι ένα τσιγάρο – δυο αγαπημένες, κακές της, συνήθειες!

Επιπλέον, δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που με την άφιξη του ελικοπτέρου στην οροφή του κτιρίου, σκέφτηκαν ότι μέσα σ’ αυτό βρισκόταν ο William και η Kate Middleton

Read More

And More