Βγήκε από το νοσοκομείο ο Γιώργος Λιάγκας. Τη Δευτέρα θα είναι στην εκπομπή! Φωτορεπορτάζ

Τέλος καλό, όλα καλά… Μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο παρουσιαστής του Πρωινό mou, είναι πλέον μια χαρά και σήμερα γύρω στις 12 το μεσημέρι βγήκε από το ιδιωτικό νοσοκομείο του Αμαρουσίου για να βρεθεί πάλι κοντά στη Φαίη και το γιό του αλλά και στη θέση του στο πρωινό του MEGA.

Ο Γιώργος κεφάτος, χαμογελαστός αλλά και ταλαιπωρημένος δήλωσε ότι πονούσε για δυο μέρες αλλά προτίμησε να το καρατήσει κρυφό και να μην το πει σε κανένα. Αργότερα όμως οι πόνοι έγιναν πολύ έντονοι και αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο. Εκεί έγινε διάγνωση περιτονίτιδας και εγχειρήστηκε άμεσα. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και πλέον επιστρέφει στο σπίτι του, στη Φαίη και στο νεογέννητο γιο τους!

Ο Γιώργος ήθελε να μιλήσει για το θέμα της υγείας του για να δώσει μήνυμα στον κόσμο ότι όταν πονάμε, πρέπει να πηγαίνουμε στο γιατρό και να μην κάνουμε αυτοδιάγνωση.

Ο Γιώργος αποκάλυψε ότι η Φαίη τον επισκέφθηκε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του και ότι θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό, πιθανότατα τη Δευτέρα, στα πλατό του Πρωινό mou! ΄Ίσως μάλιστα να είναι δίπλα του και η Φαίη! Σιδερένιος!

Το TLIFE βρέθηκε στο νοσοκομείο όπου λίγο μετά τις 12 ο Γιώργος και οι θεράποντες γιατροί μίλησαν στους δημοσιογράφους. Δες φωτογραφίες

Read More

And More