Φτιάξε κι εσύ το δικό σου coffee shop στο σπίτι!

Η αγαπημένη μηχανή πολλαπλών ροφημάτων NESCAFÉ® DolceGusto®, που μπήκε στη ζωή μας τον Σεπτέμβριο,υποδέχεται το καλοκαίρι με μια σειρά από νέα απολαυστικά κρύα και ζεστά ροφήματα!
Καθίστε αναπαυτικά στη βεράντα σας και ζήστε τη μοναδική εμπειρία του yourcoffeeshop @ home προσφέροντας στους φίλους σας τα νέα CappuccinoIce, κρύο NesteaPeach, αλλά και τον αγαπημένο σας φραπέ που θα έχετε φτιάξει ακριβώς όπως το θέλετε!

Η NESCAFÉ® DolceGusto® επιφυλάσσει μια μοναδική έκπληξη στους μικρούς της φίλους παρουσιάζοντας το αγαπημένο ζεστό ρόφημα Nesquik που θα το λατρέψουν! Παράλληλα, η οικογένεια ροφημάτων της NESCAFÉ® DolceGusto® διευρύνεται ακόμα περισσότερο με μια σειρά από αγαπημένες ζεστές γεύσεις που δε θα τις χορταίνετε και τις οποίες θα μπορείτε να προμηθευτείτε αποκλειστικά μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της NescafeDolceGusto: www.dolce-gusto.gr!

Ο αγαπημένος & εντυπωσιακός LatteMacchiato κάνει θεαματική είσοδο με γεύση βανίλια ενώ έρχεται η μοναδική Mocha να κατακτήσει τον ουρανίσκο και τα πρωινά σας! Την ίδια στιγμή οι λάτρεις του καφέ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν εύκολα και γρήγορα τον κλασικό καφέ φίλτρου καθώς και μια φοβερή ποικιλία espresso (espressointenso, espressomacchiatocortado, café lungo, espressodecaf, espressoristretto, espressobuondi).

Τέλος, οι καταναλωτές έχουν πάντα τη δυνατότητα να πίνουν τα ήδη αγαπημένα ροφήματα της NESCAFÉ® DolceGusto® όπως το NESCAFÉ® Classic με την τέλεια κρέμα, τον απολαυστικό Cappuccino, το τέλειο Chococcino με το βελούδινο ρόφημα ζεστής σοκολάτας καθώς και το Latte Macchiato που έχει κατακτήσει τις καρδίες όλων μας!
Απολαύστε τις νέες γεύσεις της NESCAFÉ® DolceGusto® και ζήστε την εμπειρία του yourcoffeeshop @ home και το καλοκαίρι!!

Λίγα λόγια για τη NESCAFÉ® DolceGusto®:
Με την υπογραφή, την τεχνογνωσία και την υψηλή ποιότητα δύο κορυφαίων μαρκών (Nestlé & Krups) στην Ελλάδα, η NESCAFÉ® DolceGusto® είναι η μοναδική μηχανή πολλαπλών ροφημάτων που λειτουργεί με πίεση 15 bar ενώ παράλληλα έχει τη δυνατότητα παραγωγής ζεστών και κρύων ροφημάτων.

Η NESCAFÉ® DolceGusto® είναι μοναδική για πέντε λόγους:
Μεγάλη ποικιλία αγαπημένων ροφημάτων
Εγγύηση άριστης ποιότητας καφέ χάρη στην επαγγελματική λειτουργία του συστήματος με 15 bars
Παραγωγή ζεστών και κρύων ροφημάτων. Ευκολία στη χρήση, που επιτρέπει την παρασκευή ροφημάτων με αφρόγαλα, στο λεπτό! Μοναδικό design και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε τέσσερα ιδιαίτερα σχέδια μηχανών για κάθε γούστο.

Λίγα λόγια για τη Nestlé:
Η Nestlé S.A. είναι η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της Διατροφής, της Υγείας και της Ευεξίας. Με έδρα της το Vevey στην Ελβετία, η Nestlé διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 130 χώρες, λειτουργεί 449 εργοστάσια σε 83 χώρες και απασχολεί 278.000 εργαζομένους παγκοσμίως. Η ετήσια επένδυσή της σε Έρευνα και Ανάπτυξη είναι η μεγαλύτερη του κλάδου, ενώ το προσωπικό της στον τομέα αυτό ξεπερνά τα 3.000 άτομα. Το Ερευνητικό Κέντρο της Nestlé (Nestlé ResearchCentre), όπου διεξάγεται βασική έρευνα, αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένα από τα κορυφαία κέντρα ερευνών στο είδος του. Στην Ελλάδα, η Nestlé έχει παρουσία πάνω από 100 χρόνια και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές εταιρείες τροφίμων και ποτών. Σημαντικοί σταθμοί στην ιστορία της εταιρείας στην Ελλάδα είναι η λειτουργία εργοστασίου γάλακτος στο Πλατύ Ημαθίας το 1975, η ενσωμάτωση στον όμιλο Nestlé της Λουμίδης Α.Ε. το 1987, της Κορπή ΑΒΕΕ το 1993, καθώς και η εξαγορά της Δέλτα Παγωτού το 2006. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα 10 σημεία δραστηριότητας στην Ελλάδα, με κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι Αττικής και τέσσερα εργοστάσια. Η Nestlé Ελλάς απασχολεί συνολικά περισσότερους από 1.000 εργαζομένους. Εκτός από τις δραστηριότητές της στην ελληνική αγορά, η Nestlé Ελλάς εξάγει τον ελληνικό καφέ Παπαγάλος Λουμίδης και το φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή στις ελληνικές κοινότητες παγκοσμίως (κυρίως στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Κύπρο, την Αλβανία, την Αυστραλία και την Αγγλία).

Read More

And More