Ο δολοφόνος του Ν. Σεργιανόπουλου σπάει τη σιωπή του!

Για το αποτρόπαιο έγλημα του, που βύθισε τον καλλιτεχνικό χώρο σε πένθος μίλησε ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός είχε βρεθεί πριν από δυο χρόνια νεκρός στο διαμέρισμα του στο Παγκράτι, αφού είχε δεχτεί 21 μαχαιριές από έναν άντρα γεωργιανής καταγωγής. Το στυγερό έγκλημα είχε απασχολήσει για αρκετό καιρό τα μέσα ενημέρωσης και η λύπη όλων ήταν μεγάλη μετά το χαμό του γνωστού ηθοποιού.

“Δεν θέλω να θυμάμαι αυτό που έγινε”, λέει ο δολοφόνος του αγαπημένου τηλεοπτικού κυρίου “Μαρκορά” στην εφημερίδα Espresso. Ενώ, συμπληρώνει: “Έχω μπροστά μου αρκετά χρόνια φυλακής. Δεν αλλάζω τίποτα από όσα είπα στο δικαστήριο, αλλά δεν θέλω πλέον να ασχολούνται ούτε η τηλεόραση, ούτε οι εφημερίδες μαζί μου”, λέει ο Γεωργιανός Δαβίδ Μουρτινέλι.

Ο ίδιος μάλιστα, είχε πει στο παρελθόν ότι θα ήθελε να μην έχει έρθει ποτέ στη χώρα μας, καθώς στη Γεωργία τον περιμένουν ακόμη, η σύζυγος του και τα παιδιά του, που έρχονται που και που στην Ελλάδα για να τον δουν. Συγκινημένος αναφέρεται στην οικογένεια του λέγοντας: “Πριν από λίγες μέρες ήρθαν να με δουν. Δεν τους βλέπω συχνά. Όταν έχω κάρτα τους παίρνω τηλέφωνο, αλλά δεν έχω πολλά χρήματα και με βοηθούν ο πατέρας μου και ο αδελφός μου”.

Ο δικηγόρος του Γεωργιανού, Δημήτρης Γκαβέλας αναφέρει πως ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου έχει μετανιώσει. “Θα ήθελα να πω πως βλέπω έναν άνθρωπο πραγματικά μετανιωμένο. το καταλαβαίνω από τη συμπεριφορά του στη φυλακή όλον αυτόν τον καιρό.”, τονίζει ο δικηγόρος.

Παράλληλα, στο σφυρί βγαίνει το σκάφος του Νίκου Σεργιανόπουλου από την οικογένεια του, σύμφωνα με δημοσίευμα του ” People Thema”.

Ο ανηψιός του γνωστού ηθοποιού, Γιώργος Παπαθεοδώρου, είχε αγοράσει το ταχύπλοο, λίγο πριν το θάνατο του Σεργιανόπουλου και δεν είχε προλάβει να του αλλάξει ούτε όνομα. ¨Σκέφτηκα να το πουλήσω γιατί δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. Ο θείος μου το αγαπούσε και πριν πεθάνει είχε αρχίσει να διαβάζει για να δώσει το καλοκαίρι εξετάσεις και να πάρει το δίπλωμα του καπετάνιου. Όμως δεν πρόλαβε…”, λέει ο κ. Παπαθεοδώρου.

Το πανάκριβο Azimut, που λάτρευε ο ηθοποιός ήταν και το τελευταίο του καταφύγιο μετά τη σύλληψή του με κοκαΐνη στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για ένα σκάφος 12,5 μέτρων, που είχε δυο καμπίνες, δυο μηχανές 300 ίππων, είχε δορυφορικό πιάτο, ραντάρ και σόναρ. Το σκάφος είναι ολοκαίνουριο αφού έχει πλεύσει μόνο 300 ώρες και ο Σεργιανόπουλος είχε κάνει μόνο μια κρουαζίερα με αυτό μέχρι τη Ζάκυνθο.

Η τιμή του σήμερα αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ, ωστόσο, πωλείται για 260.000 ευρώ. Ωστόσο, είχε υπάρξει μια σκέψη να το αγοράσει ο φίλος του Μάκης Προβατάς με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Το σκάφος του Νίκου Σεργανόπουλου!

Read More

And More