Τ. Μπαλατσινού: ”Σίγουρα δεν είμαστε τόσο αθώες όσο οι άντρες!”

Η Τζένη Μπαλατσινού, που δηλώνει ότι ”έχει υπάρξει πολύ αγοροκόριτσο, κι έτσι από μικρή, έχει αναπτύξει την αρσενική της πλευρά”, κάτι που αναδεικνύεται πολύ, όταν παίζει με τον γιόκα της ή τον Πέτρο Κωστόπουλο, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”People”, μίλησε αρχικά για τα πράγματα που θα ήθελε να καταλάβει ο μικρός άντρας της ζωής της για τις γυναίκες…

”Επειδή μεγαλώνει με δύο μεγαλύτερες αδερφές -την 14χρονη Αμαλία και την 12χρονη Αλεξάνδρα- που ασχολούνται συνέχεια μαζί του, νομίζω ότι θα μάθει τα καλύτερα! Σίγουρα δεν είμαστε τόσο αθώες όσο οι άντρες. Έχουμε πιο πολύπλοκο μυαλό.”

Για την επικοινωνία μέσω διαδικτύου
”Πιστεύω στην αμεσότητα, στην ταχύτητα και στη δύναμη του ίντερνετ. Η επικοινωνία γίνεται πιο ελεύθερη και πιο δημοκρατική. Λες την άποψή σου επώνυμα και επειδή έχεις μεγαλύτερο κοινό, αυτή η γνώμη αποκτά μεγαλύτερη απήχηση. Το πιο σημαντικό είναι για μένα ότι ερχόμαστε κοντά και μαθαίνουμε ν’ ακούμε και τους άλλους…”

Για την κατάσταση της Ελλάδας
”Το φαινόμενο της σημερινής εποχής έχει βαθιές ρίζες.Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι έχει μεγάλη δυσκολία στην ανάλυση, γιατί δεν έχουμε ασκηθεί στην αφαίρεση ως κουλτούρα, ως λαός, ενώ στη γενικότητα είμαστε πρώτοι. Γι αυτό και πρέπει να επαναπροσδιορίζουμε τις αξίες μας, να διατηρούμε την ψυχραιμία μας και να φροντίζουμε την οικογένειά μας.”

Γυναίκες καριέρας VS νοικοκυρές! Γιατί οι πρώτες δεν μπορούν -με βάση τους άντρες- να είναι και καλές νοικοκυρές…

”Αυτό συμβαίνει όταν δεν πετυχαίνει η ισορροπία ανάμεσα στους ρόλους. Πάντως, ανεξάρτητα από όσα μπορεί να ισχυρίζεται κανείς, πιστεύω ότι όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε και ότι ποτέ δεν σημαίνει πως μια γυναίκα με πετυχημένη καριέρα, δεν μπορεί να είναι καλή μητέρα ή καλή στο σπίτι της ή καλή σύντροφος!”

Read More

And More