Ν. Μπουλέ στην Τατιάνα: “Έχω πέσει στα πατώματα για έναν άντρα”

Για τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars”, τα παιδικά της χρόνια και την πορεία της στο χώρο της τηλεόρασης μίλησε η Νάντια Μπουλέ στην Τατιάνα Στεφανίδου και το “Αξίζει να το ζεις!”

Μιλώντας αρχικά για τα αρνητικά σχόλια σημείωσε ότι έχει “τσαλακωθεί” στις εμφανίσεις της. “Έχω τσαλακωθεί στις εμφανίσεις μου. Και όταν ήμουν στο Mad και όταν ήμουν στο πρωινό”, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Η ξαφνική δημοσιότητα με την προσωπική μου ζωή με τρόμαξε. Δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ. Τώρα είμαι πιο χαλαρή. Στην αρχή ήταν σοκαριστικό να με βλέπω στα περιοδικά και σε παπαράτσι φωτογραφίες”.
Για τα παιδικά της χρόνια, η ίδια αποκάλυψε πως δεν της άρεσε το σχολείο και δεν ήταν “σπασικλάκι”. “Δεν μου έχει λείψει το σχολείο και τα σχολικά μου χρόνια. Αν και ήμουν καλή μαθήτρια, δεν μου άρεσε καθόλου το σχολείο”, δήλωσε. Μάλιστα, η Νάντια είχε μπει 8η στη σχολή των ΕΜΜΕ, στην οποία σπούδασε.
Όσον αφορά τον ιδανικό άντρα για εκείνη, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε πως για να την γοητεύσει κάποιος πρέπει να κάνει “κλικ” στο μυαλό της. “Θέλω ο άλλος να μου κάνει “κλικ” από την αρχή στο μυαλό. Θέλω να νιώθω ασφάλεια με τον σύντροφό μου”, είπε και αποκάλυψε ότι έχει πέσει στα πατώματα για άντρα. “Έχω πέσει στα πατώματα για έναν άντρα. Έχει υπάρξει στιγμή που έχω μείνει κλεισμένη μέσα για κάποιον”, είπε.
Για το χωρισμό των γονιών της που έγινε στα 14 χρόνια της, η Νάντια εξομολογήθηκε: “Σίγουρα ήταν μια ζόρικη περίοδος, αλλά ήμουν καλά με τους γονείς μου, οπότε δεν το βίωσα άσχημα”.
Τέλος, όσον αφορά το “Dancing with the stars”, η ίδια ανέφερε πως είναι πολύ ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή της και χαίρεται που χορεύει πολλά και διαφορετικά είδη χορού, παρά τις μελανιές που αποκτά στις πρόβες.
Δες το βίντεο:

Read More

And More