Άννα Καραμανλή: “Εχω δεχτεί πολλά χτυπήματα κάτω από τη μέση από γυναίκες!”

Έχει καταφέρει να ταυτιστεί με ένα άθλημα που κάθε άλλο παρά γυναικείο μπορείς να το πεις. Η Άννα Καραμανλή μπήκε δυναμικά στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας, συμπαρουσίασε την μακροβιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης – την Αθλητική Κυριακή – και συνεχίζει να υπηρετεί την κρατική τηλεόραση στο αθλητικό τμήμα.

Όπως είναι φυσικό σε πολλούς φάνηκε περίεργο που μια γυναίκα έμπαινε στα “χωράφια” των ανδρών. Όπως όμως δηλώνει η Άννα σε συνέντευξή της στη Real “πολλά χτυπήματα κάτω από τη μέση έχω δεχθεί και από γυναίκες”, όσο προσπαθούσε να αποδείξει πως υπάρχει χώρος και για μια γυναίκα στο αθλητικό ρεπορτάζ. Άλλωστε η κα. Καραμανλή υπήρξε αθλήτρια κάνοντας πρωταθλητισμό στο στίβο.

Η Άννα Καραμανλή μίλησε και για την κατάσταση που περνά η Ελλάδα και την οικονομική κρίση. Άλλωστε αυτή δεν είναι μια δημοσιογράφος με μεγάλο συμβόλαιο. “Είμαι δημόσιος υπάλληλος και έχω υποστεί μειώσεις στο μισθό μου”, αναφέρει για να συμπληρώσει πως είναι από τη φύση της αισιόδοξος άνθρωπος και δίνει αγώνα να μην καταλάβουν τα παιδιά της την προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά να τα βγάλει πέρα.

Μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου η sportscast της ΕΡΤ είναι και εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος Αττικής και δηλώνει πως η δημοσιογραφία με την πολιτική δεν είναι ασυμβίβαστα. “Μου αρέσει η ενασχόληση με τα κοινά, η επαφή με τους συμπολίτες μου και βοηθώ όσο μπορώ”!

Έχει μια εντεκάχρονη κόρη και ένα γιο 20 ετών, στους οποίους δίνει όλη της την ενέργεια. Ένιωθε πολύ άσχημα που έπρεπε να είναι μακριά από τα παιδιά της όσο καιρό παρουσίαζε την Αθλητική Κυριακή. “Είμαι αρκετά αυστηρή μητέρα. Σέβομαι, όμως, τη μοναδικότητα κάθε παιδιού” εξηγεί. Άλλωστε το μεγαλύτερο άγχος της είναι τα παιδιά της. “Θέλω να τα βλέπω χαρούμενα και γερά, όπως όλα τα παιδιά γύρω μου”!

Read More

And More