“Αθώος” θα δηλώσει ο Στρος Καν – Τι λέει στην πρώτη του συνέντευξη ο δικηγόρος του

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν θα δηλώσει “αθώος” για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, δήλωσε σε ισραηλινή εφημερίδα ο δικηγόρος του, Μπέντζαμιν Μπράφμαν και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ θα αθωωθεί.

“Θα δηλώσει αθώος και στο τέλος θα απαλλαγεί (των κατηγοριών), ” είπε στην Haaretz ο δικηγόρος Μπέντζαμιν Μπράφμαν στην πρώτη του συνέντευξη, όπως επισημαίνει η εφημερίδα, από τότε που συνελήφθη ο πελάτης του σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση σε καμαριέρα.

Ο Μπράφμαν, ο οποίος βρίσκεται στο Ισραήλ, δήλωσε βέβαιος ότι ο Στρος-Καν είναι έτοιμος για έναν μακρύ αγώνα. Όπως είπε, ο πελτάτης του αντιμετωπίζει την υπόθεση, αλλά ενοχλείται που κατηγορείται για κάτι που δεν έκανε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Μπράφμαν αρνήθηκε να συζητήσει λεπτομέρειες για την υπόθεση, αλλά έδειξε “ενοχλημένος” από τα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου ότι ο πελάτης του φέρεται ότι έχει εξάρτηση από το σεξ. “Αν ο Στρος-Καν δεν ήταν ξένος και διάσημος, το δικαστήριο δεν θα επιδίκαζε τόσο μεγάλη εγγύηση για την αποφυλάκισή του”, είπε ο Μπράφμαν.

Η Γαλλία θα δεχόταν να εκτίσει εκεί την ποινή του, αν καταδικαστεί

Περισσότερα στο Newsit

Read More

And More