Σ. Καρύδη: ”Το ”παιδί” μου είναι αδιάφορη ερώτηση και ο ”γάμος” μου φέρνει στεναχώρια!”

Η Σμαράγδα Καρύδη, που σύντομα θα τη δούμε στο σανίδι να υποδύεται την Δεισδαιμόνα, δίπλα στον Οθέλλο, Γιώργο Κιμούλη και τον Ιάγο, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ELLE, παραδέχεται ότι: ”Νομίζω ότι δεν έχω ταμπέλα πια. Όταν ήμουν μικρή μπορεί να με θεωρούσαν ωραία, αλλά απλησίαστη. Όσο μεγαλώνω, απελευθερώνεται το ”τσίρκο” που έχω μέσα μου!”.

Ζήλεια

”Ζηλεύω πολύ, αλλά όχι χωρίς αντικείμενο. Ζηλεύω όταν υπάρχει αιτία, αλλά οι αντιδράσεις μου είναι ακραίες. Πρέπει να έχεις αντιστάσεις εκείνη την ώρα, αλλιώς μπορείς να σκοτώσεις άνθρωπο.”

Υποδύεται την Δεισδαιμόνα

”Παίζω το σωστό έργο, αλλά δεν κάνω το σωστό ρόλο. Εγώ έπρεπε να παίζω τον Οθέλλο, που είναι το θύμα αυτής της ιστορίας… Αυτό που με απασχόλησε και ήταν το πρώτο πράγμα που ρώτησα τον Κιμούλη, είναι μήπως τελικά πρόκειται για μια αλαφροΐσκιωτη κοπέλα. Μου είπε κάτι πολύ σωστό, ότι αυτή η γυναίκα έκανε μια φοβερή επανάσταση για εκείνα τα χρόνια: πήγε κόντρα στον πατέρα της και παντρεύτηκε έναν μαύρο – τον Οθέλλο.”

Παιδί και γάμος

”Το πρώτο είναι μια ερώτηση που δεν μ’ ενδιαφέρει. Το δεύτερο μου φέρνει πολλή στεναχώρια. Μου προκαλεί μελαγχολία η εικόνα ενός γαμπρού και μιας νύφης που κοιτάζουν το φακό και φωτογραφίζονται.”

Οι ηθοποιοί είναι ψωνάρες

”Βέβαια! Και μόνο τ’ ότι θεωρούμε τον εαυτό μας αξιοθέατο που αξίζει να πληρώσει ο άλλος για να μας δει, το επιβεβαιώνει.”

Δεν μιλά για τις προσωπικές της σχέσεις

”Αν μιλήσω για τη σχέση μου, αυτό δεν θα έχει τέλος. Μετά θα με ρωτάνε μόνο γι’ αυτό: ”Μαγειρεύετε μαζί; Πώς περνάτε τα βράδια; Τι σεντόνια βάζετε στο κρεβάτι;” Έτσι χάνουν οι σχέσεις τη μαγεία τους.”

Read More

And More