Αγωγή διαζυγίου κατέθεσε η γυναίκα του τραγουδιστή Νίκου Μακρόπουλου!

Αντιμέτωπος με την αγωγή του διαζυγίου που κατέθεσε η πρώην γυναίκα του έρχεται ο Νίκος Μακρόπουλος. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής αν και είχε συμφωνήσει αρχικά να βγάλει ένα συνεναιτικό διαζύγιο, θα λύσει τελικά τις διαφορές του με την πρώην γυναίκα του στα δικαστήρια.

Ο τραγουδιστής, αν και ήταν πολλά χρόνια παντρεμένος, αποφάσισε να χωρίσει με ένα συναινετικό διαζύγιο. Τα πράγματα όμως, ήρθαν διαφορετικά και το ζευγάρι θα βρεθεί στα δικαστήρια, όπου θα αποφασιστεί η διατροφή που θα δώσει στην πρώην γυναίκα του, αλλά και το τι θα γίνει με τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Το δικαστήριο που είχε οριστεί αναβλήθηκε για τις 16-1-2012 αλλά στο τέλος του επόμενου μήνα έρχονται δύο ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες. Το ένα αφορά στην διατροφή και το άλλο στα ασφαλιστικά μέτρα για την συντηρητητική κατάσχεση της περιουσίας του.
Άνθρωπος από το περιβάλλον του αποκαλύπτει στο TLIFE πως ο γάμος του είχε τελειώσει εδώ και καιρό. Όπως λένε, ποτέ δεν άφησε να λείψει τίποτα από την οικογένειά του και πάντα φρόντιζε να καλύπτει τα έξοδα της συζύγου του και του γιού του. Ο έρωτας του ζευγαριού όμως, είχε τελειώσει και ο Μακρόπουλος είχε ταλαιπωρηθεί πολύ. Αφού προσπάθησε να σώσει το γάμο του, τελικά δεν μπόρεσε να αποφύγει το διαζύγιο. Αν και αρχικά πήγαιναν για συνεναιτικό διαζύγιο, τελικά έφθασαν στα δικαστήρια με την γυναίκα του να ζητά διατροφή που αγγίζει τα 3.000 ευρώ.
“Ο γάμος του Νίκου Μακρόπουλου με την γυναίκα του είχε τελειώσει εδώ και καιρό. Με δεδομένο ότι και ο γιος του είναι πλέον μεγάλος και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο, ο ίδιος αποφάσισε να χωρίσει. Τόσα χρόνια συντηρεί κανονικά την οικογένειά του και το παιδί, αλλά δεν μπορεί να είναι πια σε αυτόν το γάμο”, ανέφερε πηγή από το στενό του περιβάλλον.
Την ίδια στιγμή μέρος από την αγωγή της συζύγου του, ήρθε στο φως της δημοσιότητας:
“Την 14 η Οκτωβρίου 1989 τελέσαμε με τον εναγόμενο θρησκευτικό γάμο, σύμφωνα με τους τύπους της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου Αττικής. Από τον γάμο αυτό αποκτήσαμε ένα άρρεν τέκνο, που γεννήθηκε στο Αμαρούσιο Αττικής.
Ο γάμος αυτός ήταν πρώτος και για τους δυο μας, ενώ η σχέση μας χρονολογείται ήδη από του έτους 1985. Πέραν των δεκαπέντε ετών κοινού βίου, ζούσαμε αρμονικά, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, που συνέπεσαν με την καταξίωση του συζύγου μου στο καλλιτεχνικό στερέωμα, η κατάσταση άλλαξε, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο να καταστεί η έγγαμος συμβίωση αφόρητος πλέον για εμένα, για λόγους που αφορούν αποκλειστικά στο πρόσωπο του εναγομένου…
Το 2004 μετακομίσαμε από το πατρικό μου σπίτι και νοικιάσαμε ένα σπίτι στο Μαρούσι επί της οδού Ακακιών εν συνεχεία το έτος 2007 αγοράσαμε ένα σπίτι πάλι στο Μαρούσι επί της οδού Πάρου, το οποίο αποτελεί την παρούσα οικογενειακή μας στέγη. Κατά την διάρκεια των 25 ετών που διήρκησε αυτή η σχέση αποκτήσαμε μια τεράστια ακίνητη περιουσία, η οποία για φορολογικούς λόγους είχε μπει αποκλειστικά στο όνομα του συζύγου μου. Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύζυγός μου είχε και έχει μια μεγάλη επιφυλακτικότητα σχετικά με τις τράπεζες, με αποτέλεσμα πέραν κάποιων τραπεζικών λογαριασμών που εξυπηρετούσαν πάγιες εντολές, όπως την πληρωμή πιστωτικών καρτών, ασφαλιστηρίων συμβολαίων κ.λ.π. και οι οποίοι είχαν υπόλοιπα 50.000 € – 60.000 €, τα χρήματα που αποκέρδαινε από την εργασία του να τα έχουμε πάντα σε μετρητά στο σπίτι.
Ας σημειωθεί, ότι ακόμη και στο σπίτι στο Μαρούσι που είναι επιφανείας πέραν των 280 τ.μ., αν και ο σύζυγός μου επέμενε να πάρουμε εσωτερική οικιακή βοηθό για να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά τα πράγματα, ουδέποτε δέχθηκα κάτι τέτοιο και πάντα μόνο εγώ ήμουν αυτή που φρόντιζε το σπίτι, εν γένει την οικιακή μας οικονομία, λογαριασμούς, ψώνια, και ότι τέλοσπάντων χρειάζεται για την σωστή λειτουργία ενός σπιτιού. Φυσικά, ήμουν επιφορτισμένη και με το 100% την ανατροφής του παιδιού μας…
Καθ’όλη τη διάρκεια της εγγάμου συμβιώσεώς μας κατά καιρούς είχα δει σε έντυπα να γράφονται για τον σύζυγό μου διάφορα, σχετικά με εξωσυζυγικές περιπέτειες που δήθεν είχε, τα οποία ουδέποτε πίστεψα καθώς πάντα με διαβεβαίωνε ο άντρας μου ότι είναι ψέμματα, ότι είναι φτιαχτά κ.λ.π. Εγώ φυσικά τον πίστευα…
Με το που βγήκαν τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων, τον Αύγουστο και το παιδί μας είχε περάσει στην σχολή που ήθελε στην Αρχιτεκτονική στο Βόλο, πήρα τον πατέρα του για να του το πω και να του υπενθυμίσω να τον πάρει τηλέφωνο για συγχαρητήρια. Πράγματι, τηλεφωνήθηκαν και κανόνισαν να πάει το παιδί μια εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη στον πατέρα του για να τον δει και για διακοπές, πριν αρχίσουν τα μαθήματα στη σχολή του. Τότε, λοιπόν, όταν έφθασαν στο σπίτι το παιδί αντίκρυσε μια νεαρή κοπέλα, λίγο μεγαλύτερη από εκείνον στην ηλικία, δηλαδή περίπου 20-25 ετών, που ο πατέρας του τον ενημέρωσε ότι μένει μαζί του και ότι είναι η σχέση του.
Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι μου, όταν το έμαθα και μάλιστα δεν μου το είπε το παιδί μου, αλλά άτομο της οικογενείας του συζύγου μου, που προφανώς νόμιζε ότι το είχα μάθει από τον γιό μου. Κι επειδή απο αυτο το σημείο και πέρα οι περιγραφες είναι πολύ σκληρες αποφάσισα να σταματήσω. Άλλωστε δεν ειναι δικη μας δουλειά τα περαιτέρω αλλά των δικαστών…”
Το απόσπασμα από την αγωγή της συζύγου του Νίκου Μακρόπουλου δημοσίευσε στο blog του o δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης.

Read More

And More