Ε. Παπαβασιλείου: “Έχω πιάσει τον εαυτό μου να αισθάνεται ενοχές για την σέξι εμφάνισή μου”

Η Έλενα Παπαβασιλείου μίλησε στο περιοδικό “Down Town” για την σέξι εμφάνισή της στην τηλεόραση, για την απιστία, για το αν πιστεύει ότι μπορεί να έχει όποιον άντρα θέλει, αλλά και για τον αν έχει σχέση αυτή την περίοδο…
Η γνωστή παρουσιάστρια όσον αφορά την σέξι εμφάνισή της στην τηλεόραση θεωρεί ότι κάποιες φορές ξεπερνάει το μέτρο: “Θα είμαι ειλικρινής. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να αισθάνεται ενοχές κάποιες φορές για τις σέξι εμφανίσεις μου, για την σέξι εικόνα που βγαίνει προς τα έξω. Αλλά αυτό πρέπει να το αποβάλλω, δεν μπορώ να απολογούμαι για την εξωτερική μου εμφάνιση διαρκώς. Είμαι μια νέα κοπέλα που απλώς θέλει να είναι μέσα σε όλα.”

Για την απιστία αποκάλυψε: “Νομίζω πως η απιστία δεν έχει να κάνει πάντα με τον άλλον, αλλά με τις δικές μας ανασφάλειες, τις οποίες θέλουμε να καλύψουμε μέσω επιβεβαίωσης. Πιστεύω ότι όσο όμορφη, όσο επιτυχημένη ή μορφωμένη και να είναι μια γυναίκα, αν ο άντρας της θέλει να απιστήσει, θα το κάνει.
Η Έλενα δήλωσε ότι δεν μπορεί να έχει όποιον άντρα θέλει: “Πρώτα απ’ όλα δεν θέλω να πλησιάζω εγώ κάποιον. Θέλω εκείνος να κάνει την πρώτη κίνηση. Είμαι πολύ παραδοσιακή σε αυτό.”

Τέλος για το αν έχει βρεθεί κοντά σε μια νέα σχέση η ίδια είπε: “Με έχουν προσεγγίσει, ένιωσα πως ήμουν κοντά σε έναν έρωτα αλλά ή δεν ήταν ο κατάλληλος ή εγώ κάνω κάτι λάθος. Νιώθω ότι έχω χτίσει μέσα μου έναν τοίχο και θα πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος να τον γκρεμίσει. Θα ήθελα πάντως να ερωτευθώ παράφορα.

Read More

And More