Ι. Μαρινάκης στην Τατιάνα: “Μου αρέσουν οι αυθεντικές γυναίκες!”

Για τις κρυφές πτυχές του εαυτού του, το γούστο του στις γυναίκες και την αγάπη του για το θέατρο μίλησε ο Ιωσήφ Μαρινάκης στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Αξίζει να το ζεις!”. Ο γνωστός ηθοποιός που τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται σε ρόλο τραγουδιστή, μίλησε για τη νέα του προσπάθεια και τα επόμενα σχέδιά του.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής ο καλός του φίλος Θανάσης Ευθυμιάδης αναλαμβάνει για λίγο το ρόλο του δημοσιογράφου και του κάνει προσωπικές ερωτήσεις,για τις γυναίκες, το θέατρο και την πατρότητα. “Μου αρέσουν οι αυθεντικές γυναίκες”, ανέφερε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος αποκάλυψε πως αν και μέχρι στιγμής δεν έχει αποκτήσει παιδάκι, υπάρχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας. “Στο σπίτι μου έχω πολλά παιδικά παιχνίδια και η μητέρα μου μου λέει συνέχεια ότι θέλει ένα εγγονάκι από εμένα”, δήλωσε με μια δόση χιούμορ.
Ακόμη, ο ίδιος αποκάλυψε πως πιο παλιά στη Χαλκιδική έκανε γυμνισμό, ενώ έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στις γαστρονομικές απολαύσεις και γι’ αυτόν το λόγο κάνει μαθήματα μαγειρικής. “Έντεκα χρόνων έκανα το πρώτο μου παστίτσιο”, αποκάλυψε και πρόσθεσε: “Στο σπίτι μαγειρεύω εγώ, όχι η Χρύσα. Έχω ξεκινήσει μαθήματα μαγειρικής σε σχολή και μου έχουν μείνει λίγοι μήνες για να πάρω το πτυχίο”.
Τέλος, στην ερώτηση τί θα διάλεγε ανάμεσα σε ένα καλό ρόλο στην Επίδαυρο και μια καριέρα σε νυχτερινό κέντρο, ο ίδιος δεν χρειάζεται να σκεφτεί και πολύ… “Η απάντηση είναι εύκολη. Εννοείται ότι θα διάλεγα το ρόλο. Δεν ονειρεύομαι μια μεγάλη καριέρα στο τραγούδι. Δεν με ενδιαφέρουν πολύ τα χρήματα. Η υποκριτική είναι αυτό που με εκφράζει, απλώς το συγκεκριμένο τραγούδι στο οποίο συμμετέχω, μου άρεσε πολύ. Εξάλλου ντρέπομαι να βγω στη σκηνή και να τραγουδήσω, αν δεν έχω ένα συγκεκριμένο ρόλο”.
Δες το βίντεο:

Read More

And More