Ν. Δραγούμη: ”Τα shows έχουν κάποιους άτυπους κανόνες που δεν γνώριζα!”

Η Ναταλία Δραγούμη φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ”CELEBRITY”… Δες φωτογραφίες και σχόλια της ηθοποιού και πρώην παίκτριας του Dancing with the stars!

”Μπορεί πολλοί άνθρωποι να παραξενεύτηκαν με την κίνηση που έκανα, να πάρω μέρος στο “Dancing with the stars”. Ίσως γιατί με είχαν συνηθήσει σε δραματικούς ρόλους. Όμως η Ναταλία που βλέπατε, είναι αυτή που ξέρουν τόσα χρόνια οι φίλοι μου. Είναι ο αληθινός μου εαυτός.”

”Οφείλω να ομολογήσω ότι στα 2 πρώτα live ήμουν αρκετά σφιγμένη. Ένιωθα ότι ίσως δεν ήμουν σίγουρη για την απόφασή μου. Ήταν σαν να βλέπω τον εαυτό μου με τα μάτια ενός τρίτου… απ’ έξω. Από το τρίτο Live και μετά όμως, ξεκλειδώθηκα. Σαν να βρήκα τις οδηγίες χρήσης! Άλλωστε τα σόους έχουν κάποιους άτυπους κανόνες που δεν τους γνώριζα.”

”Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη στο χώρο μου. Όπως είναι γνωστό, τα σίριαλ που θα παιχτούν την επόμενη σεζόν θα είναι ελάχιστα. Ευελπιστώ όμως ότι το θέατρο είναι αυτό που θα διατηρηθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ας ελπίσουμε ότι η τέχνη θα φέρει την αναγέννηση σε κάθε τομέα της ζωής μας. Εκεί στηρίζω τις ελπίδες μου.”

Read More

And More