Τ. Θεωνά: ”Είναι όμορφο να υπάρχει κάποιος να σε αγαπάει όπως είσαι!”

Η Τζένη Θεωνά, που αυτό το διάστημα, ύστερα από την επιτυχή συμμετοχή της στην τανία ”Ο θάνατος που ονειρεύτηκα”, παρουσιάζει την εκπομπή της ΕΤ1 art@ert, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”Celebrity” μιλά για τα προσωπικά κι επαγγελματικά της.

H ίδια δηλώνει την βαθύτερη επιθυμία της: ”Θα ήθελα με έναν μαγικό τρόπο να έχω την ευκαιρία στο μέλλον να συνεργαστώ με κάποιον από τους σκηνοθέτες που θαυμάζω. Επιθυμώ να δουλέψω πάνω σε νέες ιδέες και μεθόδους υποκριτικής και σε παραστάσεις που δεν θα λειτουργούν με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ή με το άγχος να παρουσιαστεί κάτι άμεσα στο κοινό, αλλά που μέσα από αυτό θα μπορώ να ανακαλύπτω καινούργιες πτυχές της τέχνης μου…”

Σχετικά με τα προσωπικά της: ”Είμαι ευτυχισμένη στη ζωή μου, γιατί, όταν βλέπεις να καθρεπτίζεται στα μάτια των ανθρώπων που αγαπάς η αποδοχή και η αγάπη για σένα, τότε αισθάνεσαι όμορφη και ιδιαίτερη. Ειδικά στον δικό μου χώρο, όπου συνεχώς κρινόμαστε για όλα και μας πιάνει υστερία, είναι όμορφο να υπάρχει κάποιος να σε αγαπάει και να σε θαυμάζει όπως είσαι, γιατί τότε αγαπάς κι εσύ τον εαυτό σου.”

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More