Η μεγάλη μάχη της Λουκίας Ρικάκη! Το πρόβλημα υγείας και η αισιοδοξία της!

Η Λουκία Ρικάκη ζει το προσωπικό της δράμα αλλά όπως φαίνεται έχει πολύ θάρρος… Όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα Espresso ανεβαίνει τον προσωπικό της Γολγοθά με τόση δύναμη και αποφασιστικότητα που όλοι μιλούν για το κουράγιο της. Δεν είναι άλλωστε εύκολο να ταλανίζεσαι στις στενωπούς μιας δύσκολης ασθένειας.

Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα για τη δημιουργό που συνεχίζει να δίνει τη μάχη της για τη ζωή. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» αλλά όπως είδαμε στη σελίδα της στο facebook πήρε εξιτήριο. Είναι μόλις πενήντα χρόνων, γεμάτη όνειρα και τώρα που ήρθαν τα δύσκολα δεν χάνει το χιούμορ της…

Αμέσως μετά πήγε στην παραλία κι έβαλε τα πόδια της στη θάλασσα… Αυτό ήθελε όπως έγραψε στο προφίλ της.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό και συνάμα ασυνήθιστο το γεγονός ότι η γνωστή σκηνοθέτρια “μοιράζεται” την ασθένειά της, τόσο στο προφιλ facebook όσο και στο twitter!

«Δεν ξέρω πότε θα ξαναπιάσω δουλειά πάλι επαγγελματικά… Άσε που ‘χω το άλλοθι. Βρε, μου άνοιξαν το κεφάλι, οπότε λίγο τρέλα δεν βλάπτει με επιστημονική κάλυψη! Και σφραγίδα Siemens… χα χα» λέει στην Espresso εννοώντας βέβαια την προέλευση του αξονικού τομογράφου.

H Λουκία σίγουρα αγαπάει τη ζωή αλλά σίγουρα τη βλέπει και με άλλο μάτι! Όλη αυτή την κατάσταση την αντιμετωπίζει πολύ διαφορετικά από ότι συνηθίζεται. Δεν κλείνει τα αυτιά της στην αλήθεια και ανεβάζει στο facebook φωτογραφία ακόμη και με τα άπειρα φάρμακά της μιλώντας για σκληρό ρεαλισμό.

Το συγκλονιστικό όλων είναι ότι μετέτρεψε το “γκρίζο συννεφάκι” που εμφανίστηκε στον εγκέφαλό της σε ροζ, με τη βοήθεια του μοντέρ της Γιάννη, επειδή έτσι το είχε φανταστεί κάποια φίλη της Στέλλα. Η Λουκία έφτιαξε βίντεο με τις 455 εικόνες της μαγνητικής και το ανέβασε στο twitter της. Από όλα όσα εγραψε κρατάμε τα πιο σημαντικά: “Δεν σκέφτομαι το ίδιο, σκέφτομαι αλλιώς. Αλλά ο Γιάννης, ο καλός μου, λέει αποφασιστικά ότι δεν υπάρχουν μόνιμα σύννεφα…»

Κι εμείς ευχόμαστε να διαλυθεί κάθε σύννεφο της ζωής της και να είναι περαστικό…

Δες τι γράφει η Λουκία Ρικάκη στο facebook και το twitter της.

Read More

And More