H Τζένη Μπαλατσινού για την εμπειρία της στο Dancing και το sexy φόρεμα της

Η Τζένη μιλάει για την εμπειρία της και τη συμμετοχή της στο Dancing with the Stars 2 στο yupi και την αγαπημένη της στιγμή που ήταν φυσικά οι πρόβες για τα κοστούμια «Διασκέδασα πάρα πολύ και στις πρόβες χορού αλλά και στην πρόβα κουστουμιών στα “Ρούχα του Βασιλιά”, έναν χώρο που θυμίζει σκηνικό του Almodovar και τον έχει η Τζένη Οικονόμου, γνωστό μοντέλο την εποχή που ξεκινούσα, και η Έλενα. Ήταν και οι δύο καταπληκτικές, γελάσαμε πολύ».

Η εμφάνιση της συζητήθηκε πολύ όχι μόνο χάρη στη χορευτική της δυνότητα αλλά και χάρη στο sexy φόρεμα της «Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που ήρθαν να μου ράψουν το ρούχο επάνω μου, λίγο πριν βγω στη σκηνή, έτσι ώστε να αποφύγουμε τυχόν ατυχήματα. Όσοι συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία είναι ήρωες. Ειδικά εκείνοι που έχουν ταυτόχρονα και άλλες επαγγελματικές ασχολίες κάνουν κυριολεκτικά υπέρβαση και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Τέλος για την αποχώρηση-έκπληξη του Τρύφωνα είπε «Ό,τι ήταν να πάρει από το show, το πήρε. Θεωρώ ότι βγήκε κερδισμένος και έβγαλε προς τα έξω μία εικόνα που γνωρίζαμε μόνο οι φίλοι του όλα αυτά τα χρόνια. Ο Τρύφωνας είναι ένα γλυκό παιδί, ελαφρύ και έχει συνεχώς μία αστεία διάθεση».
Αν τελικά γίνει το Dancing with the Stars 3 μάλλον θα απολαύσουμε τη Τζένη ακόμα πιο πολύ,, αφού η πρόταση του Γιάννη Λάτσιου ήταν σαφής…

Read More

And More