Μ. Συνατσάκη: ”Ο Κώστας Μαρτάκης είχε ξεκινήσει πολύ ήρεμα, σχεδόν ύπουλα!”

Στο πλατώ της εκπομπής ”Μες στην καλή χαρά” φιλοξενήθηκε σήμερα η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μίλησε στην Ναταλία Γερμανού, τη Σίσσυ Χρηστίδου και την υπόλοιπη παρέα για το ”Dancing With The Stars” και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Η Μαίρη, δήλωσε λοιπόν, σχετικά με την αποχώρηση της Νάντιας Μπουλέ και μιλώντας γενικά για τις εξελίξεις και τις ανατροπές στο talent show: ”Γενικά εγώ από την στιγμή που έφυγε η Ελεονώρα την προηγούμενη εβδομάδα είπα απλά δεν…, δεν …”

Ενώ για τον Κώστα Μαρτάκη: ”Ο Κώστας Μαρτάκης είχε ξεκινήσει πολύ ήρεμα, σχεδόν ύπουλα, και μετά έκανε ένα τρελό μπαμ. Ειδικά την περασμένη Πέμπτη. Τόσο άνετος και με το κομμάτι που είχε επιλέξει…”. Και λίγο μετά συμφώνησε και κατέληξε στο συμπέρασμα με την Σίσσυ, ότι ”ο Κώστας και η Μαρία είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι, η ομορφιά της ζωής, ότι χαίρεσαι να τους βλέπεις και σε προκαλούν να τους βάλεις να κάνουν παιδί”, όπως είπε χαριτολογώντας!

Τέλος, σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα δήλωσε: ”Διάβασα κι εγώ τα δημοσιεύματα για συνεργασία με τον Δημήτρη Σαράντο, αλλά δεν έχω κάνει εγώ κάποια επίσημη κουβέντα με το κανάλι, έχουμε όμως συζητήσει γενικά…”

Read More

And More