Ο Λ. Πατίτσας πήρε άδεια από τον στρατό για να γιορτάσει την επέτειό του με την Μαριέττα!

Άδεια από το στρατό για να γιορτάσει με την αγαπημένη του Μαριέττα την επέτειο του γάμου τους πήρε ο Λεό Πατίτσας. Το γνωστό ζευγάρι επέλεξε να περάσει τη συγκεκριμένη μέρα με μπάνιο, βουτιές και ένα μοναδικό αγώνα βόλεϊ.

Με ένα φούξια μπικίνι και τα μαλλιά της πιασμένα πλεξούδα η Μαριέττα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στον αγώνα βόλεϊ που έπαιξε, ενώ ο καλός της καθόταν λίγο πιο πέρα και την καμάρωνε…

Ο Λεό ήταν χαλαρός και ήρεμος και απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα. Και πώς να μην το κάνει άλλωστε, αφού βρέθηκε για λίγο μακριά από τα στρατιωτικά του καθήκοντα; Όπως, αποκάλυψε, η Μαριέττα στην κάμερα του STAR, ο αγαπημένος της πήρε άδεια από το στρατό ειδικά για τη συγκεκριμένη μέρα, για να γιορτάσει με εκείνη την επέτειο του γάμου. “Του έδωσαν άδεια γιατί είχαμε την επέτειο του γάμου μας”, είπε η Μαριέττα και πρόσθεσε: “Σε όποιον κι αν ζητούσε άδεια για κάτι τέτοιο πιστεύω ότι θα την έδιναν”.

Η ίδια μάλιστα, έκανε και το παραπονάκι της, λέγοντας πως δεν κανόνισαν κάτι ιδιαίτερο γιατί δεν ήξεραν αν θα του δώσουν σίγουρα την άδεια… Γιατί όπως φάνηκε για τη Μαριέττα είναι άκρως φυσιολογικό να θες άδεια από τον στρατό λόγω επετείου και να την πάιρνεις!

Read More

And More