Ν. Μπουλέ για τις σχέσεις: “Αν προκύψει κάτι δυνατό στο μέλλον, δεν πρόκειται να το σταματήσω!”

Η Νάντια Μπουλέ μίλησε στο περιοδικό “People” για τα κακά σχόλια που ειπώθηκαν για εκείνη, για την Ελεονώρα Μελέτη, για το αν της λείπει κάποια σχέση, αλλά και για το ότι φοβάται μήπως μείνει χωρίς δουλειά!

Σχετικά με το πώς αισθάνεται που εδώ και μία εβδομάδα περίπου βρίσκεται εκτός του Dancing with the stars
”Ξεκουράστηκα πολύ σωματικά από τις πολύωρες πρόβες και σιγά σιγά άρχισαν να σβήνουν και οι μελανιές που είχα. Βέβαια, προετοιμαζόμαστε για τη χορογραφία του τελικού, που θα είναι ένα pasodoble, αλλά όχι σε τόσο έντονους ρυθμούς. Αυτές τις μέρες κοιμήθηκα παραπάνω και ξεκουράστηκα.”

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έχει κλάψει για κάτι κακό που έχει ειπωθεί για εκείνη: “Ναι έκλαψα πολύ για ανακριβή σχόλια που άκουσα. Επίσης έχω διαβάσει πολύ άδικες κριτικές από ανθρώπους που είναι αρνητικά προδιατεθειμένοι για μένα. Σε τέτοιες περιπτώσεις ξεσπάω στις φίλες μου, τις παίρνω τηλέφωνο και μιλάμε.”

Για το αν θα μπορούσε να γίνει ποτέ φίλη της η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε: “Οι φίλες στη ζωή μου είναι πολύ συγκεκριμένες, τις ξέρω πολλά χρόνια και τις γνωρίζω απ’ έξω και ανακατωτά. Με την Ελεονώρα δεν κάναμε πολύ παρέα και δεν τη γνωρίζω τόσο καλά για να σου απαντήσω. Δεν έχουμε προσωπικές σχέσεις με την κοπέλα.”

Στην ερώτηση για το αν της λείπει κάποια σχέση η Νάντια είπε: “Δεν είμαι από τις γυναίκες που δεν αν έχουν σχέση δεν αισθάνονται ασφάλεια ή ολοκλήρωση. Απολαμβάνω αυτή την περίοδο και περνάω πολύ καλά. Πέρασα μια μεγάλη περίοδο ψυχολογικής αναστάτωσης και σήμερα έχω ξαναβρεί τις ισορροπίες μου. Σε αυτό βοήθησε το γεγονός ότι έτρεχα συνέχεια και δεν ήμουν όλη μέρα σπίτι. Αν προκύψει κάτι δυνατό στο μέλλον, δεν πρόκειται να το σταματήσω.”

Οι δικοί της άνθρωποι δεν της ζήτησαν ποτέ να σταματήσει την τηλεόραση, παρά τα όσα άκουγαν κατά καιρούς για την κορούλα τους. ”Πάντα είχα μεγάλη ελευθερία στις επιλογές μου. Έχουν καταλάβει πώς λειτουργεί αυτός ο χώρος και δεν επηρεάζονται. Πίστεψέ με, όμως, πως αν πω στους γονείς μου πως φεύγω για μεταπτυχιακό και σταματώ την τηλεόραση, θα είναι πολύ ευτυχισμένοι. Θα τους άρεσε πολύ περισσότερο αν έφευγα στο εξωτερικό. Το θεωρούν πιο σημαντικό απ’ αυτό που κάνω τώρα.”

Τέλος αποκάλυψε ότι φοβάται μήπως μείνει χωρίς δουλειά: “Όλος ο κόσμος έχει άγχος για το τι θα γίνει αύριο και πόσο μάλλον στην τηλεόραση όπου όλα είναι ρευστά και αβέβαια. Λογικό είναι λοιπόν να φοβάμαι κι εγώ μήπως μείνει χωρίς δουλειά.”

Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More