Κ. Μαρτάκης: “Δεν έμενα σε βίλες, ούτε κυκλοφορούσα με λιμουζίνες!”

Λίγο πριν από τον τελικό του DWTS II, ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε για τη ζωή του και τα βήματα που έχει κάνει μέχρι στιγμής και αποκάλυψε τις κρυφές του αλήθειες. Πιο ώριμος, όμορφος, δυναμικός, σέξυ, με fan club που όσο πάει και μεγαλώνει, ο Κώστας αποδεικνύει ότι ήρθε για να μείνει.

Ο γνωστός τραγουδιστής που έφερε τα πάνω κάτω στο show χορού και αποδείχτηκε η ήρεμη δύναμη του παιχνιδιού έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα. Ποιος είναι, λοιπόν, πραγματικά ο Κώστας Μαρτάκης;
“Είμαι ένας κοινός άνθρωπος, που έχει τα προβλήματά του, τα δάνειά του, τα έξοδα που τρέχουν. Δεν είναι όλα αστραφτερά, με πισίνες και χλιδές. Δεν προσπαθώ και δεν μου αρέσει να δείχνω πως όλα πάνε τέλεια”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο “Down Town”.
Μιλώντας για τη δημόσια εικόνα του, ο ίδιος ανέφερε σημείωσε πως στην αρχή είχε παρεξηγηθεί λίγο. “Στην αρχή, ίσως να είχα παρεξηγηθεί. Έχω ακούσει πολλά πράγματα: ότι είμαι χοντρός, ότι είμαι αλλήθωρος, ότι είμαι πρεζάκι, ότι είμαι gay, μέχρι και ότι είμαι αντίχριστος, από τη Λουκά. (γελάει) Ειδικά στο ξεκίνημα έλεγαν πως κυκλοφορώ μόνο με μπράβους, με λιμουζίνες, με ελικόπτερα. Δεν είχε καμία σχέση αυτή η εικόνα με μένα. Ούτε σε βίλες έμενα ούτε μπράβους είχα μαζί μου ούτε με λιμουζίνες κυκλοφορούσα – με το αυτοκίνητό μου πήγαινα όπου πήγαινα. Ο κόσμος κατάλαβε, ευτυχώς, σιγά σιγά πως όλο αυτό δεν ισχύει, πως είναι φτιαχτό και πως δεν είμαι ψώνιο.”, ανέφερε.
Όσον αφορά τα παιδικά του χρόνια, ο γνωστός τραγουδιστής υπογράμμισε πως δεν προέρχεται από εύπορη οικογένεια και δεν τον ένοιαζε ποτέ η χλιδή. “Σαν οικογένεια έχουμε ζήσει και με πολλά χρήματα και χωρίς αυτά. Ο πατέρας μου ήταν καπετάνιος και μέχρι να χωρίσουν με την μητέρα μου τα οικονομικά μας δεν ήταν καλά. Στα 4 μου χρόνια χώρισαν, η μητέρα μου δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ, γιʼ αυτό και ήταν αναγκασμένη να με αφήνει σε δύο παιδικούς σταθμούς, στον ένα μέχρι το μεσημέρι και στον άλλο μέχρι να επιστρέψει από τη δουλειά. Τότε τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα”.

Τέλος, για την προσωπική του ζωή εξομολογήθηκε για μια ακόμη φορά πως είναι μόνος. “Μα που να βρω κοπέλα; Όλη μέρα είμαι στις πρόβες και μετά στο μαγαζί. Είμαι σε μια φάση που είμαι πολύ δοσμένος τη δουλειά μου. Δεν έχω χρόνο να αφεθώ”, ανέφερε.
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More