Μ. Συνατσάκη στην Τατιάνα: “Η φωτογράφιση που έκανα ήταν σέξυ, αλλά όχι πρόστυχη!”

H Μαίρη Συνατσάκη άφησε για λίγο το “Green Room” του “Dancing with the stars” και βρέθηκε στο πλατό του “Αξίζει να το ζεις!” και μίλησε με την Τατιάνα Στεφανίδου για όλους και για όλα. Η νεαρή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, στη σέξυ φωτογράφιση που έκανε για γνωστό περιοδικό, αλλά και στον τελικό του show χορού του Ant1.

Μιλώντας, αρχικά για τη σέξυ φωτογράφιση που έκανε για γνωστό περιοδικό, η ίδια ανέφερε: “Δεν έχω ξανακάνει σέξυ φωτογράφιση, Το συζητούσαμε και έγινε. Πιστεύω ότι είναι σέξυ άλλα όχι πρόστυχο, γι΄αυτό και το έκανα. Είχα εμπιστοσύνη και στον φωτογράφο, οπότε θεώρησα ότι θα είναι κάτι ωραίο”.
Όσον αφορά τα εφηβικά της χρόνια, η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε: “Στο σχολείο ήμουν τραγουδίστρια σε ένα μουσικό συγκρότημα, το οποίο ήταν απαράδεχτο. Έχω κάπου μια κασέτα που θέλω να κάψω. Τραγουδούσαμε αγγλόφωνο εναλλακτικό ροκ”.

Για την δίδυμη αδελφή της, η Μαίρη εξομολογήθηκε πως δεν μοιάζουν ιδιαίτερα. “Δεν μοιάζουμε. Έχουμε 2 λεπτά διαφοράς και εγώ είμαι η μικρότερη. Μέχρι κάποια ηλικία χρειάζομουν την αδελφή μου γιατί ήμουν ντροπαλή. Μετά όμως, άλλαξε αυτό και τωρα έχουμε την κλασσική σχέση αδελφών”, είπε.

Ακόμη, η ίδια ανέφερε ότι παλιότερα υπέφερε από κρίσεις πανικού. “Παλαιότερα υπέφερα από κρίσεις πανικού. Ο μπαμπάς μου είχε μια γνώση σε αυτά τα θέματα και με βοήθησε πολύ να το αντιμετωπίσω, να σκέφτομαι θετικά και να ηρεμήσω”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δες το video:

Read More

And More