Καλομοίρα: “Λατρεύω τα πεθερικά μου αλλά δε θα έμενα μαζί τους”

Η Καλομοίρα που ήταν καλεσμένη στο “Πρωινό mou” μίλησε για το πότε θα γίνει μαμά, για το αν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή της μετά τον γάμο αλλά και αν μένει με τα πεθερικά της!
Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την 26χρονη τραγουδίστρια τι αλλαγές έχουν συμβεί στη ζωή της μετά τον γάμο της η ίδια είπε: “Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι έχω δεθεί περισσότερο με την οικογένεια του Γιώργου. Τους ήξερα και παλιότερα, αλλά τώρα τους έχω γνωρίσει καλύτερα κι αποκαλώ τη μαμά του Γιώργου “μητέρα” και τον πατέρα του “πατέρα”, που δεν το είχα ξανακάνει αυτό” και στη συνέχεια δήλωσε ότι δεν μένει με τα πεθερικά της: “Όχι! Τους αγαπάω, τους λατρεύω, αλλά όχι. Μένουμε πολύ κοντά τους όμως και τους βλέπουμε συχνά”
Η Καλομοίρα αποκάλυψε ότι δεν θα ήθελε ακόμα να γίνει μαμά: “Δεν θέλω ακόμα να κάνω παιδί. Θέλω να περάσουμε ένα χρόνο μαζί με τον Γιώργο οι δυο μας, να κάνουμε τα δικά μας. Δεν θέλω να σκέφτομαι το παιδί, γιατί τώρα δεν έχω παιδιά και σκέφτομαι τους γονείς μου. Να κάνω και παιδί; Δεν θα έχω χρόνο!” και συνέχισε: “Θα ήθελα δυο με τρία παιδιά το πολύ. Λατρεύω τα παιδιά, αλλά έχει πολλή δουλειά. Εγώ βλέπω την ανιψιά μου και μετά από τρεις ώρες φωνάζω την αδερφή μου να έρθει να την πάρει.”
Τέλος είπε ότι αυτό που την αγχώνει με τα παιδιά είναι ότι μπορεί να πνιγούν με το φαγητό ή ότι θα της το κλέψει κάποιος, αλλά και τον πόνο της γέννας.

Read More

And More