Ε. Μενεγάκη: “Ένα μωρό κάνει ακόμη καλύτερη τη σχέση!”

Μια δήλωση που συζητήθηκε έκανε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της, μιλώντας για τα ζευγάρια και τις σχέσεις. Η Ελένη είπε χαρακτηριστικά πως ένα μωρό κάνει καλύτερη τη σχέση.

“Το θέμα είναι το ζευγάρι να είναι καλά μαζί και όχι ο καθένας ξεχωριστά. Κι αν η σχέση του ζευγαριού είναι καλή μεταξύ του, ένα μωρό θα την κάνει ακόμη καλύτερη”, είπε η ξανθιά παρουσιάστρια. Τι να εννοούσε άραγε; Λέτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να γίνει ξανά μανούλα;
Η ίδια πάντως έχει αποδείξει ότι η μητρότητα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της και τα παιδιά της είναι πάνω από όλα. Η Ελένη είναι η παραδοσιακή μητέρα που φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο τα τρία αγγελούδια της και φροντίζει να μην τους λείψει τίποτα.
Δεν είναι λίγες, άλλωστε, οι φορές που η γνωστή παρουσιάστρια πηγαίνει μόνη ή με την μητέρα της, μετά το τέλος της εκπομπής της, στη λαϊκή αγορά και ψωνίζει βιολογικά προϊόντα για το σπίτι. Την περασμένη Τρίτη μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” την απαθανάτισε την ώρα που έκανε τα ψώνια της και διάλεγε τα πιο εκλεκτά φρούτα και λαχανικά.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More