Φ. Τσακίρη: ”Ο Τάσος μου ανακοίνωσε ότι είμαι έγκυος κι όχι εγώ σ΄ εκείνον!”

Η αυταρχική ”Βίβιαν” της μικρής μας οθόνης, ή αλλιώς Φωτεινή Τσακίρη, μόλις 3 μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι -γένους θυληκού- μιλά για την πρόταση γάμου, τα στοιχεία του συζύγου της, Τάσου Γουσέτη, που την εκνευρίζουν, τον τρόπο ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης σ’ εκείνον και φωτογραφίζεται μαζί του, για το περιοδικό ΟΚ!”.

Τα στοιχεία του ενός, που εκνευρίζουν τον άλλο
Φωτεινή: ”Αυτά που μ’ εκνευρίζουν είναι τα ίδια που λατρεύω πάνω του. Υπάρχει ένα κομμάτι μου, που σιχαίνεται το πόσο τακτικός και σχολαστικός είναι, αλλά ταυτόχρονα ένα άλλο το αγαπάει πολύ. Είναι ωραίο να είναι ο άλλος προσεκτικός και να μην πετάει τα ρούχα του δεξιά κι αριστερά, αλλά όταν σου λέει ”αυτό διπλώνεται έτσι και όχι αλλιώς”, τότε μπορεί να σε εκνευρίσει.”

Τάσος: ”Συμφωνώ πολύ με την Φωτεινή και καταλαβαίνεις πραγματικά πόσο σου λείπουν τα στοιχεία που σε εκνευρίζουν, όταν ο άλλος είναι μακριά. Θυμάμαι είχα ανέβει στη Θεσσαλονίκη με τον θίασο, ήμουν μόνος στο σπίτι, το είχα στην εντέλεια και έλεγα ”άντε, πότε θα έρθει να μου το χαλάσει”. Ένα σημείο τριβής είναι η οργάνωση… Μία άλλη σημαντική διαφορά μας είναι ότι εκείνη έχει ένα εκρηκτικό ταπεραμέντο, ενώ εγώ είμαι πολύ πιο χαμηλών τόνων άνθρωπος.Αλλά τελικά, ακόμα και αυτό καλό μας κάνει…”

Η πρόταση γάμου
”Η πρόταση γάμου έγινε πέρσι το καλοκαίρι, όταν είχαμε αποφασίσει να πάμε στις Ινδίες. Για να είμαι ειλικρινής, επειδή είχαμε κουβεντιάσει πολλές φορές το ενδεχόμενο γάμου, δεν μπορώ αν ιεραρχήσω ακριβώς πότε ήταν η πρώτη φορά που μου είπε ”θέλω να σε παντρευτώ!”…”

Ο τρόπος με τον οποίο του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος
”Εκείνος μου το είπε, όχι εγώ. Το είχα ψιλοκαταλάβει και αποφασίσαμε να κάνω τεστ. Προτού το δω λοιπόν, του λέω ”θα το δεις εσύ και θα μου πεις.” Μου κάνει πλάκα λοιπόν και μου λέει ”Είναι αρνητικό.”. ”Παιδί μου”, του λέω ”δες το καλύτερα. Μήπως είναι χαλασμένο;”. Όταν μου είπε την αλήθεια, καθόμασταν και κοιτούσαμε ο ένας τον άλλο, γιατί όσο κι αν έχεις στο μυαλό σου ότι κάποια στιγμή θα γίνεις γονιός, όταν πραγματικά σου συμβαίνει δεν είσαι έτοιμος γι’ αυτό.”

Οι ορμόνες, που τρελαίνονται κατά τη διάρκεια της κύησης
”Εννοείται ότι τρελαίνονται. Ήμουν ευσυγκίνητη έτσι κι αλλιώς, αλλά τώρα παραέγινε το κακό. (γέλια) Γιατί το να κλαις όταν βλέπεις ένα παιδάκι στην τηλεόραση, το καταλαβαίνω. Το να κλαις όμως, και στις διαφημίσεις, παραπάει!

Οι στιγμές που μπορεί να νιώσει -κοιτάζοντας τον εαυτό της στον καθρέφτη- λιγότερο επιθυμητή
”Είναι αντιφατικά τα συναισθήματα. Υπάρχουν μέρες που θα ξυπνήσω και θα πω ”πο, πο, περπατάω σαν πιγκουίνος” και ενοχλούμαι που δεν μπορώ να ορίσω το σώμα μου και έχω γίνει δυσκίνητη. Τον τελευταίο καιρό όμως, έχω αγαπήσει πολύ το σώμα μου όπως είναι και σε αυτό πολύ μεγάλο ρόλο έχει παίξει η συμπεριφορά του Τάσου.”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More