Z. Mακρυπούλια: ”Ζω απόλυτα δεσμευμένη και νιώθω παντρεμένη!”

Η Ζέτα Μακρυπούλια, εξομολογείται: ”Δεν πάω κάθε Κυριακή στην εκκλησία και, λυπάμαι που θα το πω, αλλά νιώθω απέραντη γαλήνη όταν δεν έχει κόσμο ο ναός. Νιώθω ηρεμία και αντιλαμβάνομαι αγιότητα μες στην απόλυτη ησυχία. Έχω να θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια λειτουργίες στην εκκλησία, στο χωριό μου, όλο κατάνυξη. Εδώ στην Αθήνα το ‘χασα και οι λειτουργίες πολλές φορές μου φέρνουν άγχος.”

Μιλά για όλα όσα δεν ξέραμε για εκείνη και σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”Down Town”, η Ζέτα δηλώνει σχετικά με το ”σταριλίκι”:

”…Προσωπικά συνεχίζω να δουλεύω σκληρά, με επιμονή και δεν ξέρω πόσο εντός πραγματικότητας είναι να μιλάμε σε μια Ελλάδα που αγωνιά, που καταρρέει, που απελπίζεται, για σταρ και τέτοια. Και επειδή έχω βγει από νωρίς, από μικρή, σ’ αυτή τη δουλειά, διατηρώ πάντα την αίσθηση της επικινδυνότητάς της και της περιστασιακότητάς της… Συνειδητοποίησα πως ήμουν πολύ προσεκτική από μικρή. Δεν έλεγα ”ας παίξω κι ας πέσω”. Σκεφτόμουν πάντα μη χτυπήσω και κάνω ράμματα. Ίσως όλα να έχουν να κάνουν. Ίσως να μην γεννήθηκα με άγνοια κινδύνου.

Αυτό στο οποίο θα επικεντρώσει τώρα την προσοχή της. Προσωπικά ή επαγγελματικά;
”…Πέρασα μεγάλο χρονικό διάστημα που ήμουν απόλυτα αφοσιωμένη στη δουλειά μου και μόνο σ’ αυτή εστίαζα, σβήνοντας οτιδήποτε άλλο. Τώρα που μου συμβαίνει το κάτι άλλο, προσπαθώ να βάλω εκεί προτεραιότητα. Τώρα θέλω να δώσω χρόνο στη σχέση μου. Η ζωή δεν είναι μόνο το να δουλεύουμε. Ας μην το βάλουμε όμως ως προτεραιότητα, ως εγκεφαλική επιλογή, αλλά ως βαθύτατη επιθυμία. Αυτό θέλω. Και γίνομαι περισσότερο επιλεκτική και στις δουλειές, για να έχω και προσωπικό χρόνο.”

Άγχος
”Έχω ένα μόνιμο άγχος με τον χρόνο. Να μου φτάσει. Να προλάβω. Να προλάβω να εξελίσσομαι και προσπαθώ γι’ αυτό, διαρκώς.”

Kεφάλαιο ”Γάμος” και ”Οικογένεια”
”Ο γάμος και η οικογένεια, δεν είναι στις προτεραιότητές μου με την έννοια του προγραμματισμού. Απλά έρχονται και σε βρίσκουν. Προσωπική ζωή όμως, δεν σημαίνει γάμος. Πιστεύω πως σημαίνει σίγουρα ένα παιδί μετά από κάποια ηλικία, αλλά η προσωπική ζωή σημαίνει δέσμευση με τη θέλησή σου και αυτή είναι η ωραιότητά της, πέρα από τα κανονιστικά χαρτιά ενός γάμου…

Και να είχα έτοιμο το γάμο, δεν θα στο ανακοίνωνα αυτή τη στιγμή, να είσαι σίγουρη! Αλλά, όχι, δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Όμως, γάμος δεν είναι αυτό που ζω; Δεν ξέρω τι διαφορά μπορεί να υπάρχει. Η τελετή; Όταν ζεις με έναν άνθρωπο μαζί, μοιράζεσαι την καθημερινότητα, κάνεις κοινά σχέδια, δεν είναι γάμος; Δεν νιώθω να διαφέρει η ζωή μου πολύ από αυτό. Ζω απόλυτα δεσμευμένη και νιώθω παντρεμένη.”

Διάβασε περισσότερα στο ”Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More