Α. Ηλιάδη: Γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της με τον αγαπημένο της!

Μία μέρα πριν από τον τελικό του Dancing η γνωστή τραγουδίστρια, Αγγελική Ηλιάδη, είχε οργανώσει ένα πάρτι για να γιορτάσει τα 6α γενέθλια του μονάκριβου γιου της, Μπάμπη, που γιόρταζε στις 3 Ιουνίου. Λόγω όμως επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν είχε χρόνο να το οργανώσει όπως θα ήθελε…

Το περασμένο Σάββατο, μπαλόνια, παιδικές φωνές και κλόουν γέμισαν γνωστό παιδότοπο στη Γλυφάδα, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον μικρό Μπάμπη. Η Αγγελική πιο λαμπερή κι ευτυχισμένη από ποτέ, δεν άφηνε στιγμή από τα μάτια της τον 6χρονο, ενώ ταυτόχρονα απολάμβανε την ζεστή αγκαλιά του συντρόφου της και ανερχόμενου στιχουργού, Κώστα Μηλιοτάκη.

Ύστερα από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα δυσκολιών, θλίψης και πόνου που πέρασε, η γνωστή ερμηνεύτρια χαμογελά ξανά και χωρίς να βάζει σε δεύτερη μοίρα τον γιο της -που είναι η βασική προτεραιότητά της- μοιάζει έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα. Άλλωστε και η ίδια πρόσφατα δήλωσε ότι διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της.

Ο Κώστας είναι ένας από τους ανθρώπους, που σύμφωνα με την Real Life, της στάθηκαν όταν περνούσε δύσκολες στιγμές, ενώ εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα δεν ήταν λίγες οι επισκέψεις που έκανε στο Romeo, όπου εμφανίζεται η Αγγελική, για να της κάνει παρέα μαζί με τους υπόλοιπους φίλους της στο καμαρίνι. Τέλος, στο πάρτι του μικρού Μπάμπη, έπαιζε μαζί του και τον πρόσεχε εξίσου καλά με τη μαμά του!

Read More

And More