Mε ποιον ήταν η Ε. Μενεγάκη στην Θεσσαλονίκη; Δες φωτογραφίες.

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην συμπρωτεύουσα προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποια γυρίσματα για την πρωινή της εκπομπή ”Καφές με την Ελένη”.

”Θα συνδυάσω δουλειά και διακοπές. Θα διασκεδάσω, θα πάω βόλτες και θα απολαύσω το φαγητό της πόλης. Ήταν μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν αλλά πέρασαν αυτά. Εγώ θα συνεχίσω για 16η χρονιά αυτό που κάνω πάντα”, δήλωσε η παρουσιάστρια σε δημοσιογράφους που την πέτυχαν στο αεροδρόμιο.

Ωστόσο τις βόλτες της στα στενά της Θεσσαλονίκης δεν τις έκανε μόνη της. Στο πλευρό της ήταν ο 24χρονος αδερφός της Θοδωρής τον οποίο αγαπάει πολύ. Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! δύο ώρες μετά την άφιξη της ωραίας Ελένης στη Θεσσαλονίκη, έφτασε κι ο Ματέο Παντζόπουλος.

Σύμφωνα με την Realnews η Ελένη Μενεγάκη έμεινε στην προεδρική σουίτα του Macedonia Palace που ονομάζεται Φίλιππος Β’. Στην σουίτα αυτή υπάρχει jacuzzi, ιδιωτικό cinema και πολλές άλλες ανέσεις. Στο ξενοδοχείο όμως βρισκόταν, σύμφωνα με την Reallife και ο Ματέο Παντζόπουλος τον οποίο όμως δεν είδε ποτέ κανείς.

Η Realnews αναφέρει τη συζήτηση δύο επιχειρηματιών που βρισκονταν στο ξενοδοχείο και συζητούσαν για τον Ματέο. ”Καλά δεν θα τον βλέπαμε; Δεν θα έκανε κράτηση; Εδώ τα πράγματα είναι αυστηρά”, λέει ο ένας και ο άλλος του απαντά :”Πλάκα μου κάνεις; Δεν ξέρεις ότι στην προεδρική σουίτα μπαίνει και βγαίνει όποιος θέλει και μάλιστα χωρίς να τον δει κανείς; Ξέρεις από πού”.

Δες φωτογραφίες όπως τις δημοσίευσε το περιοδικό ΟΚ!

Read More

And More